Fildiskussion:Ian Fleming.jpg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Snailwalker - har du en kilde der angiver at billedet er GFDL ? Det samme billede ligger på engelsk wikipedia som copyrighted under Fair Use . Fair Use er en amerikansk betegnelse der ikke findes i dansk lovgivning . Vi har diskuteret det en del og konklusionen er (nærmest) at vi ikke bør bruge billeder under Fair Use på dansk wikipedia - se diskussionen - vh. Nico 11. jun 2005 kl. 23:10 (CEST)

Undskyld var jeg ikke klar over, du er velkommen til at slette det! Vh. Snailwalker

Nu var konklusionen i diskussionen ikke klokkeklar (og jeg er ikke administrator som kan slette) men det er nok snart på tide vi ta'r en afstemning om det. - Jeg håbede du havde en GFDL-kilde så vi kunne bruge det, - så jeg sletter GFDL. - Nico 11. jun 2005 kl. 23:28 (CEST)
Med al respekt for afstemninger, er det så ikke trods alt bedre at spørge en jurakyndig (fx en advokat) til råds i stedet for at lade folket råde? -Fred Bradstadt 11. jun 2005 kl. 23:34 (CEST)
Så vidt jeg husker er det tidligere fastlået at begrebet ikke eksisterer i dansk lov, så det handler egentlig mest om at konkludere/træffe en beslutning ud fra den diskussion vi har haft. - men hvis du har nogen kontakter ville det da være godt med en udtalelse  ;-) - Nico 11. jun 2005 kl. 23:41 (CEST)
Det er sikkert korrekt, men den danske Wikipedia ligger ikke på danske servere. Jeg vil mene, at den danske Wikipedia kan følge den amerikanske lov, da indholdet er placeret på en amerikansk server. --Maitch 11. jun 2005 kl. 23:52 (CEST)
Det er netop en af de ting der har været vendt flere gange før, men hvis du ser i diskussionen er der mange der mener at vi skal rette os efter dansk lov, så det er en ting vi afklare ved en afstemning vh. - Nico 12. jun 2005 kl. 00:36 (CEST)