Fildiskussion:Zaren-og-Poincaré.jpg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvad skal bindestregerne i overskriften tjene til? --kemp 10. aug 2005 kl. 17:49 (CEST)

Nu ikke pedantisk... --Anjoe (Anders) 10. aug 2005 kl. 17:54 (CEST)
De indgår i filnavnet. Jeg tror ikke de har nogen egentlig funktion. --Palnatoke 10. aug 2005 kl. 17:55 (CEST)
Okay Kemp, her kommer så den udvidede forklaring: Mellemrum i filnavne understøttes stadigvæk ikke af alle systemer, fx ikke i URLs - heller ikke wikipedias. Her må man vælge imellem bindestreg, underscore eller atAdskilleOrdAdAndenVej. Jeg vælger ofte bindestregen, fordi den ikke kommer i konflikt med linjen under, fordi den holder filnavnet samlet og fordi den - modsat mellemrummet - opfordrer til kort præcis navngivning. --Anjoe (Anders) 10. aug 2005 kl. 18:32 (CEST)

Hvis bindestregerne ikke har nogen funktion, bør de slettes. De virker meningsforstyrrende. Iøvrigt mener jeg, at en encyklopædis anvendelighed er afhængig af et vist mål af pedanteri. --kemp 10. aug 2005 kl. 18:01 (CEST)

Du kan jo downloade billedet, omdøbe det, uploade det igen og rette linkene til det. Når det er gjort, kan du så foreslå denne udgave af billedet slettet. --Palnatoke 10. aug 2005 kl. 18:06 (CEST)
Jeg må tilslutet mig Anjoes kommentarer - dette er jo bare et filnavn. Vi ser det når vi som editorer i en artikel indsætter billedet, men ingen læsere vil se filnavnet i artiklen. Det vigtigste med filnavnene er at de er unikke, så man ikke kommer til at overskrive andre billeder når man uploader. Som filen er navngivet er det nemt at læse hvad den forestiller og der er ikke så stor risiko for at andre uploader et billede under samme navn. Lad os hellere bruge kræfterne på at gøre artiklerne letforståelige istedet for at bekymre os så meget om systemet bagved ser "pænt" ud, så længe det fungerer uden problemer. Mvh Malene Thyssen 10. aug 2005 kl. 22:19 (CEST)