Fildiskussion:Eksempel.jpg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flere gange i dag har dette billede indgået i forskellige former "fjolleartikler", der ryger direkte til sletning. Det er imidlertid lidt irriterende, at der kommer til at indgå et relativt stort billede i den slags artikler, da det gør artiklerne en smule tunge at danse med. Kunne vi ikke omdøbe det her billede eller sættte et lillebitte billede ind i stedet?--Heelgrasper 23. aug 2005 kl. 12:28 (CEST)

Jeg har erstattet billedet med et eksempelbillede fra enwiki. Det kunne muligvis være mindre, men nu er man i hvert fald ikke i tvivl om hvorvidt det er et eksempelbillede. --Maitch 23. aug 2005 kl. 12:57 (CEST)

Hvorfor beytter vi ikke et Wikipedia logo som eksempel? Da jeg synes man bliver en smule træt af det billede, og dens størrelse og faver ;)

--Grey-Fox 24. jan 2007 kl. 17:16 (CET)

Wikipedia logoet er ikke frit så det vil umilbart være en dårlig ide at det blev indsat i artikler selom de fleste forsvinder hutigt igen.--Jan Friberg 24. jan 2007 kl. 17:21 (CET)

Billedet skal udelukkende anvendes til testbrug og der er derfor ingen grund til at redigere sidens tekst eller lægge en ny version af billedet op. Det er tidligere set, at nye brugere har foretaget uvedkommende redigeringer på denne side. For at undå dette i fremtiden, har jeg nu skrivebeskyttet billedet. --|EPO| 10. jun 2008, 07:11 (CEST)

Og sådan skal det blive. Kan en admin venligst fjere kategorien "billeder der skal tjekkes"? Og evt. slette de gamle versioner, især den med Wikilogoet for licensen passer ikke. Bruger:Nillerdk 5. jun 2009, 21:35 (CEST)