Fildiskussion:Gotland pelsfår2.jpg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Den ser ikke helt raceren ud. Normalt er gotlændere ensfarvede grå. Sådan her:

En nyklippet gotlænder

-- Bruger:Wegge 9. jul 2005 kl. 22:00 (CEST)

Nej, det kan sagtens være, at du har ret. Men Danmarks Naturfredningsforening (Farum afd.) påstår, at det er gotlændere. Det forsker jeg lidt i. Uanset hvad racen er, har de foreløbig renset godt ud i et bjørneklo-område ved Furesøen :) --Sir48 (Thyge) 9. jul 2005 kl. 22:36 (CEST)
Hej Thyge. Jeg har lige haft en diskussion med Dan Køhl om samme emne her (nederst) - jeg tror den med horn er et Gutefår, mens Wegges får vist nok er et gotlandsk pelsfår. Mvh Malene Thyssen 10. jul 2005 kl. 01:50 (CEST)
Der fulgte ihvertfald en stamtavle med ham, så jeg ville blive en kende overrasket hvis det ikke er tilfældet :-) -- Bruger:Wegge 10. jul 2005 kl. 02:06 (CEST)
Jeg så diskussionen med Dan, Malene - og linket til Farums Naturfredning. Så jeg tog lige ned til stedet og fotograferede dem... Desværre opholdt de sig inde i skyggen, så helt gode blev billederne ikke. Det kan være, titlen skal ændres til Gutefår --Sir48 (Thyge) 10. jul 2005 kl. 02:14 (CEST)
Det er da et fint billede - sikke en udstråling den har! Men det kommer måske af en kost bestående af bjørnekløer :-) Hurra for gutefåret/gotlandsk pelsfår??? Skal titlen ændres tror jeg du er nødt til at uploade billederne igen under andre filnavne. Jeg kan i hvert fald som administrator ikke flytte billeder - kun slette dem. Mvh Malene Thyssen 10. jul 2005 kl. 22:18 (CEST)