Spring til indhold

Fildiskussion:J 01blog OTF nav.jpg

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Joost skriver på http://joost.com/screenshots/ følgende

"We've put together some screenshots that anyone can use to illustrate stories or blog posts about Joost™. Ideally, we'd like you to use these rather than your own screenshots if possible - they've all been cleared with the content owners, and in any case we think they're quite pretty.

Go mad - use them on your blog today!"

Der er ikke angivet nogen licens, men for mig og se opfordrer de folk til at bruge netop disse billeder. Hvad gør vi...? --SparreZ 1. mar 2007 kl. 22:38 (CET)

Tilladelsen giver lov til at illustrere begrebet. Der er således ikke udtrykkeligt givet tilladelse til, at billedet må ændres eller kopieres. Kommerciel brug er givetvis tilladt til illustration.
Således er tilladelsen utilstrækkelig. --|EPO| 1. mar 2007 kl. 22:22 (CET)
Er det så istedet muligt at 'linke' til billedet istedet for at have det liggende på WikiMedia? Ville det kunne accepteres? (Jeg er ny som skribent på Wikipedia, så skal lige ha det hele på plads :-/ ) --SparreZ 1. mar 2007 kl. 22:38 (CET)
Vi er bestemt ikke meget for at linke direkte til andres billeder. Så den eneste udvej for at beholde billedet er, hvis du skriver til dem og får udtrykkelig tilladelse til at udgive det under en fri licens. --|EPO| 1. mar 2007 kl. 22:50 (CET)