Spring til indhold

Fildiskussion:Københavnsbrand1728-statistik2.png

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er det bare mig der har en browser der vånder sig over dette billede? Skal ens pc have særlig stor ram for at klare det? /JeppeSN 9. dec 2005 kl. 20:33 (CET) (Billede:Københavnsbrand1728-statistik2.png)

Det er et monsterstort billede. --Palnatoke 9. dec 2005 kl. 21:09 (CET)
Det er vist mig, der må tage ansvaret, siden det er mig, der har scannet det og lagt det op. Dengang observerede jeg ikke problemet, men nu er min computer også ved at stå helt af over det. Jeg forstår dog ikke helt, hvorfor det er så tungt at danse med, når man "bare" vil se på det i "standardstørrelsen". Grunden til, at jeg scannede det ind i så høj en opløsning, var, at håndskriften er temmelig lille og gnidret og det derfor i en væsentlig mindre opløsning ville være meget svært (måske endda umuligt) rent faktisk at læse teksten, hvis man skulle have den slags lyster. Det er dog muligt, at jeg har gjort et eller andet galt i forbindelse med billedet, der gør det ekstra svært at danse med. Det ville nok være en fordel, hvis en med lidt mere styr på billeder og filformater end mig (og muligvis også lidt mere computerkraft) kunne lave en mere brugbar version af billedet og lægge det op på Commons, evt. med link til monsterversionen her.--Heelgrasper 9. dec 2005 kl. 21:41 (CET)
Jeg har fjernet billedet fra Københavns brand 1728 indtil en løsning er fundet. Nu parses denne side langt hurtigere af min browser. /JeppeSN 9. dec 2005 kl. 22:57 (CET)
Og nu har jeg indsæt en ny lille version af billedet: Billede:Københavnsbrand1728-statistik2-new.png /JeppeSN 11. dec 2005 kl. 16:12 (CET)
Tak for det. Er der nogen umiddelbare bud på, hvad der helt præcist går galt? Billede:Københavnsbrand1728400dpi.jpg er fx en væsentlig større fil målt i kilobytes (og var tung for mig at håndtere efter scanningen) og tilnærmelsesvis lige så stor målt i pixels, men giver tilsyneladende ikke problemer. Hvis jeg har valgt noget mindre smart, da jeg gemte filen, kunne det jo være rart at vide, så jeg kan undgå det en anden gang.--Heelgrasper 11. dec 2005 kl. 20:16 (CET)
Jeg véd det ikke. Det ser ud til at her ved min kærestes computer er problemerne med det første billede (dette) ikke helt så store som ved min egen. /JeppeSN 12. dec 2005 kl. 00:00 (CET)