Fildiskussion:Majbøg Veddum 2007.jpg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Billedets licens angiver, at det er lagt op af fotografen, der ifølge oplysningerne ved billedet hedder Flemming Christiansen. Billedet er imidlertid lag op af Bruger:Orla. Det har jeg umiddelbart lidt svært ved at få til at hænge sammen, selv om Flemming Christiansen selvfølgelig i princippet godt kan have valgt Orla som brugernavn.--Heelgrasper 19. sep 2007, 10:53 (CEST)

Det kan jeg godt se, jeg har gjort forkert. Jeg har fået et stak billeder af Flemming til fri afbenyttelse, men tilladelsen er ikke skriftlig. Jeg vil gerne have hjælp til at slette billedet igen. Hvis jeg husker det, kan jeg jo bare selv tage et til maj. (Skrev Orla (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Men så er det jo ikke eget værk, som du ellers angiver. Da den valgte licens indeholder en række specifikke licensbetingelser, skal rettighedshaveren give tilladelse til netop denne licens og du kan ikke vælge den på baggrund af en tilladelse til "fri afbenyttelse". Desuden skal det også være afklaret, om "fri afbenyttelse" inkluderer kommerciel brug og redigering af billedet - både på og udenfor Wikipedia af tredjepart. --|EPO| 30. sep 2007, 14:29 (CEST)

Start en diskussion om Fil:Majbøg Veddum 2007.jpg

Start en diskussion