The Wheel of Time: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
småedit
m refraise
Linje 15: Linje 15:
# ''Knife of Dreams'' (Ventet i 2005)
# ''Knife of Dreams'' (Ventet i 2005)


Derudover skal nævnes ''New Spring'' (udgivet efter ''Crossroad of Twilight'', men med en historie der foregår før ''The Eye of the World'' men stadig indenfor universets kronologi). ''New Spring'' foregår i samme univers som de øvrige romaner, uden dog direkte at være en del af serien.
Derudover skal nævnes ''New Spring'' (udgivet efter ''Crossroad of Twilight'', men omhandler begivenheder der finder sted før lang tid før ''The Eye of the World''), som foregår i samme univers som de øvrige romaner, uden dog direkte at være en del af serien.

Versionen fra 23. jul. 2004, 08:16

Wheel Of Time er en serie af fantasy romaner, skrevet af amerikaneren Robert Jordan. Romanerne har gennem årene opbygget en stor fanskare over hele verden, og er anerkendt af læsere og anmeldere som en af de bedste episke fantasy serier nogensinde.

Serien er forløbig på 10 bind, hvoraf ingen er udgivet på dansk.

  1. The Eye of the World
  2. The Great Hunt
  3. The Dragon Reborn
  4. The Shadow Rising
  5. The Fires of Heaven
  6. Lord of Chaos
  7. A Crown of Swords
  8. The Path of Daggers
  9. Winter's Heart
  10. Crossroads of Twilight
  11. Knife of Dreams (Ventet i 2005)

Derudover skal nævnes New Spring (udgivet efter Crossroad of Twilight, men omhandler begivenheder der finder sted før lang tid før The Eye of the World), som foregår i samme univers som de øvrige romaner, uden dog direkte at være en del af serien.