Forskel mellem versioner af "Isles of Scilly"

Spring til navigation Spring til søgning
3 bytes tilføjet ,  for 1 år siden
stavefejl ol.lign
m (→‎Eksterne henvisninger: {{DEFAULTSORT:Scilly, Isles of}})
(stavefejl ol.lign)
 
St. Mary's lufthavn og Tresco heliport er de vigtigste forbindelser mellem øerne og Sydengland. Fra St. Mary's lufthavn transporteres der med helikoptere og mindre flyvemaskiner passagerer, afskårne blomster og friske grønsager. Lufthavnen er det administrative center for øernes Brand og Redningstjeneste. Om sommeren besøges øerne af mange krydstogtskibe, og passagerfærgen Scillonian III sejler i rutefart mellem St. Mary's og [[Penzance]] i Cornwall.
 
Øernes placering i nærheden af [[golfstrømmen]] betyder, at det sjældent er frost og sne, og det giver landmændene gode muligheder for at dyrke blomster og grønsager tidligere end det britiske hovedland. Om vinteren er øerne udsat for atlantiske storme. Det ses tydelig på Tresco, hvor de frodige subtropiske Abbey Gardens ligger beskyttet på den sydlige ende af øen, mens øens nordlige del er præget af landskaber med lave lyngområder og golde klipper.
 
De beboede øer er [[St. Mary's (Scillyøerne)|St. Mary's]], [[Tresco (Scillyøerne)|Tresco]], [[St. Martins (Scillyøerne)|St. Martins]], [[St. Agnes (Scillyøerne)|St. Agnes]] og [[Bryher (Scillyøerne)|Bryher]]
 
== Eksterne henvisninger ==
* [http://www.simplyscilly.co.uk/ TurisstinformationTuristinformation]
* [http://www.scillyarchive.com/ Lokal hjemmeside med nyheder]
 
Anonym bruger

Navigationsmenu