Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Artikelkonkurrence/Pressemeddelse for den danske Wikipedias første artikelkonkurrence"

Spring til navigation Spring til søgning
kontaktpersoner
(indsætter tekst)
 
(kontaktpersoner)
<center>
{|class=wikitable
|'''DENNE PRESSEMEDDELELSE ER ENDNU IKKE FÆRDIG. FOR AT DISKUTERE DEN HENVISES TIL [[Wikipedia-diskussion:Artikelkonkurrence/Pressemeddelse for den danske wikipedias første artikelkonkurrence|DISKUSSIONSSIDEN]].'''
|}
</center>
 
 
Den '''1. september 2007''' starter den danske wikipedia sin første artikelkonkurrence. Konkurrencen går kort fortalt ud på, at frivillige bidragsydere skal forsøge at skrive den bedste artikel indenfor de tre kategorier Naturvidenskab, Kultur/Kunst og Historie/Samfund. Til at kåre vinderartiklerne har vi udpeget tre juryer, bestående af landskendte folketingspolitikere, eksperter fra universiteter samt nogle af den danske wikipedias egne dygtige bidragsydere. Udover æren er der desuden flotte præmier til vinderne, og til nye artikelskrivere, er der desuden en publikumspris, for bedste nybegynderartikel.
 
 
Hvis du også mener, at viden skal være frit tilgængeligt for alle, og hvis du føler, at du gennem uddannelse, skole eller andet ved noget om et givent emne, som kunne komme andre til gavn, vil vi kraftigt anbefale dig at besøge wikipedia.dk og forsøge at skrive en vinderartikel. Det er utroligt nemt at komme i gang, og hvem ved, det kunne blive din artikel, der gik hen og vandt. '''Konkurrencen slutter den 1. november''', hvorefter vinderne udpeges. Held og lykke med skrivningen!
 
== Kontaktpersoner ==
 
'''Omkring konkurrencen''':
* [[Bruger:Rasmus81]]
* [[Bruger:PhoenixV]]
 
'''Omkring Wikipedia generelt''':
* skriv til '''info-da@wikimedia.org'''
4.783

redigeringer

Navigationsmenu