Skøde: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Fjerner version 4889847 af NemAdvokat (diskussion): Overflødig beskrivelse/link - tilsvarende findes allerede i Skøde (ejendom)
m Fjerner version 4889866 af Medic (diskussion). Dette er en mere præcis beskrivelse af søgeordet "skøde", da det primært vil være skøde for ejendomme, som der søges på, og ikke frakkeskøde
Linje 1: Linje 1:
'''Skøde''' betyder flere forskellige ting:
'''Skøde''' betyder flere forskellige ting:

*[[Skøde (ejendom)]] – et ejerbevis på fast ejendom. Skøder skal tinglyses for at have gyldighed overfor for andre, og i dag foregår tinglysning digitalt. Tinglysning af skøde kan ske med en digital signatur og de korrekte fuldmagter, eller fx. gennem et advokatkontor.
[http://nemskoede.dk/produkt-beskrivelse/digital-tinglysning/ Beskrivelse af digital tinglysning]
*[[Skøde (skibsterminologi)]]
*[[Skøde (skibsterminologi)]]
**[[Skødespil]]
**[[Skødespil]]
*[[Skøde (ejendom)]] – et ejerbevis på fast ejendom.
**[[Skøde Centret]]
* [[Frakkeskøde]]

{{Flertydig}}
{{Flertydig}}

Versionen fra 28. mar. 2011, 10:55

Skøde betyder flere forskellige ting:

  • Skøde (ejendom) – et ejerbevis på fast ejendom. Skøder skal tinglyses for at have gyldighed overfor for andre, og i dag foregår tinglysning digitalt. Tinglysning af skøde kan ske med en digital signatur og de korrekte fuldmagter, eller fx. gennem et advokatkontor.

Beskrivelse af digital tinglysning

Dette er en artikel med en flertydig titel.
Det vil sige en artikel, der alt efter betydning henviser til andre artikler med det egentlige indhold. Hvis du fulgte en henvisning hertil, så gå venligst tilbage og ret henvisningen til at føre til den rigtige artikel. (Se alle artikler, hvis navn begynder med "Skøde").