Danish Export Association: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 2: Linje 2:


== Nuværende forening ==
== Nuværende forening ==
Eksportforeningen består af ca. 500 danske virksomheder, der alle ønsker at fremme deres globale afsætning. For at medlemmerne kan få det mest optimale udbytte af deres medlemsskab og en mere målrettet fælles eksportmarkedsføring, er medlemmerne inddelt i fjorten sektioner sammensat efter branche.
Eksportforeningen består af ca. 500 medlemsvirksomheder. Medlemmerne er inddelt i sektioner sammensat efter branche- og kundeinteresser i udlandet, således at man kan etablere fælles eksportmarkedsføring og eksportfremstød.
Eksportforeningens mange branchenetværk arbejder samlet of hver især for at øge medlemmernes synlighed, sænke medlemmernes ressourceforbrug ved eksportfremstød samt for at højne medlemmernes know-how via [[videndeling] og lead-generering via netværksdeling.

Foreningen arbejder for at øge medlemmernes synlighed, sænke deres ressourceforbrug og højne virksomhedernes know-how via [[videndeling]]. Den arbejder for, at medlemsvirksomheder får kontakt til samarbejdspartnere og derigennem øger deres internationale salg.


=== Sektorerne i Eksportforeningen ===
=== Sektorerne i Eksportforeningen ===

Versionen fra 13. dec. 2012, 10:46

Dansk Eksportforening er navnet på to organisationer: En nuværende paraplyorganisation for en række eksportnetværk, der henvender sig til 11 specifikke industrier, stiftet 1965 – i 2011 omnavndøbt til "Eksportforeningen" – og en ældre organisation, stiftet 1895 og senere nedlagt.

Nuværende forening

Eksportforeningen består af ca. 500 danske virksomheder, der alle ønsker at fremme deres globale afsætning. For at medlemmerne kan få det mest optimale udbytte af deres medlemsskab og en mere målrettet fælles eksportmarkedsføring, er medlemmerne inddelt i fjorten sektioner sammensat efter branche. Eksportforeningens mange branchenetværk arbejder samlet of hver især for at øge medlemmernes synlighed, sænke medlemmernes ressourceforbrug ved eksportfremstød samt for at højne medlemmernes know-how via [[videndeling] og lead-generering via netværksdeling.

Sektorerne i Eksportforeningen

Gamle forening

Eksportforeningen er stiftet i 1965 af 11 fremsynede jyske virksomhedsledere med det formål at: Styrke virksomhedens eksport, skabe kontakter på eksportmarkeder, skabe synlighed på udstillinger/fællesstande, skabe netværk for udveksling af erfaringer og viden, udnytte hinandens stærker sider samt at skabe styrke igennem sammenhold.

Eksterne henvisninger