Wikipedia-diskussion:WikiProjekt 365

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nu er det her projekt i forvejen ret åbent synes jeg, så derfor bestemmer man måske lidt sine egne regler. Men jeg kunne godt tænke mig at vide om man må være sammen i hold - så kan man måske dele dagene lidt imellem sig. --CarinaT 10. feb 2011, 15:00 (CET)

Ja, man bestemmer så absolut sine egne regler - jeg havde bare stor lyst til at afprøve om man kunne indføre nogle elementer af organiseret projektstyring. Hvis det virker, kan vi jo gøre det i andre projekter også. --Palnatoke 10. feb 2011, 15:10 (CET)

Semi-stræber[rediger kildetekst]

Kan der være plads til en semi-stræberliste. Jeg tænker, at målet måske kunne være at oprette 2 (eller 3) stubartikler om dagen. Stubartikler er jo fantastiske, fordi de er nemmere for nye brugere at bygge videre på, og en kort beskrivelse af et emne er bedre end ingen beskrivelse. --CarinaT 10. feb 2011, 15:00 (CET)

Det kan der uden tvivl - barren for stræberlisten er med vilje sat så højt, at alle vil have svært ved at klare den. Konkrete mål på lavere niveau kan også hjælpe. --Palnatoke 10. feb 2011, 15:10 (CET)

Jeg stopper - pga "stress" - magter ikke at skulle præstere nyt hele tiden, jeg synes kvaliteten falder for mit vedkommende. Men forsætter med "copy and paste" i mindre tempo, udenfor dette projekt. --Villy Fink Isaksen 27. mar 2011, 15:46 (CEST)

Jeg har selv gjort lignende overvejelser - og projektet er måske også for ambitiøst sat sammen. Det kan man naturligvis afbøde ved at opsætte flere forskellige mål. --Palnatoke 27. mar 2011, 17:04 (CEST)
Jeg har valgt at betragte "projektet" som en "ansporing" mere end en regel, der kan give stress. Det burde være indlysende, at ingen, hvis man har et normalt familieliv, kan overholde reglen om aktivitet 365/365 dage. Det betyder jo ingen ferie, ingen fødselsdage, ingen havedage, og ingen dage hen over sommeren, hvor der er dømt strandtur og grillaften. Det vil jeg i hvert fald ikke kunne overholde, men for mig er projektet STADIG en ansporing, selvom der vist allerede er røget 2-3 dage uden opkobling! Det kunne være en ide at vurdere mængden af redigerede bites i stedet, og ikke lade den der 365/365 stå. Jeg er næsten sikker på at vi alle kommer til at bryde den, og betyder det at vi alle melder fra, har projektet jo ingen virkning! mvh Per (PerV) 27. mar 2011, 17:53 (CEST)
PS: Jeg stopper ikke, men fortsætter uden stress med at være "ansporet" :) mvh Per (PerV) 27. mar 2011, 17:59 (CEST)
-
Det er da beklageligt at du har valgt at stoppe - men det der med at blive "stresset" er der nu ingen grund til. Det kan jo være, at vi udover stræberlisten og semi-stræberlisten skulle have endnu en stræberliste, hvor minimumskravet "kun" er 365 stubartikler om året - hvad der svarer til én for hver dag. En stubrtikel på omkring 1.000 til 1.500 bytes tager omkring 20-30 minutter at oversætte fra ens foretrukne sprog, når man får Google Translate til at "foreslå" en oversættelse, og man så selv finpudser. Det kan gøres hurtigere med musikalbums. Anyway, jeg synes det hér skriveri er sjovt, og med mobilt bredbånd betyder ferier og rejser ikke så stor en forhindring (bare tænk på hvor meget tid man bruger på transport, hvor man kan sidde og skrive på en mini-laptop). Håber nu på nogle flere melder sig til projektet. Philaweb 27. mar 2011, 19:23 (CEST)

To smæk med en flue..[rediger kildetekst]

Derby Museum and Art Gallery har en mangesproget udfordring - så der kan man også få point, hvis man skriver om emner, der har med museerne i Derby at gøre.. --Palnatoke 9. maj 2011, 11:16 (CEST)[svar]