Wikipedia:OTRS

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
OTRS-softwaren

Wikipedias OTRS-team er en gruppe af frivillige, der besvarer e-mails sendt til Wikimedia og Wikipedia. Til formålet anvendes et stykke software, der hedder Open-source Ticket Request System, hvilket normalt forkortes OTRS.

OTRS-softwaren giver mulighed for på en organiseret måde, at de frivillige kan kategorisere og svare på mails således, at det er muligt at yde en slags kundeservice til Wikipedias brugere via e-mail. For at blive OTRS-frivillig skal brugeren have bidraget meget positivt på de Wikimedia-projekter, som den frivillige ønsker at støtte via OTRS, være over 16 år gammel, samt have underskrevet fortrolighedsaftalen.

Der er flere forskellige adresser, der anvendes, alt efter, hvilken gruppe af frivillige, man ønsker at komme i kontakt med. For dansk Wikipedia vil der typisk være tale om en af følgende to konti:

En oversigt over brugere på dansk Wikipedia, som har adgang til OTRS kan ses i Kategori:OTRS-medlemmer. Bemærk, at listen ikke nødvendigvis er udtømmende. En komplet liste over brugere findes på OTRS/Personnel

Se også[redigér wikikode]