Bruger:Naverdue

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Naver&Due[redigér | rediger kildetekst]

Stærkt og effektivt Art Director team bestående af Simon Naver og Pernille Due. Begge studerer Grafisk Kommunikation på Den Grafiske Højskole (Danmarks Medie – og journalisthøjskole). Deres første samarbejde førte til en sejr, da de vandt IAA 08(International Advertising Association), med en hvervelseskampagne for Forbruger Kontakt. Pernille er yderst stærk indenfor tekst og analyse. Simons styrke ligger indenfor grafisk design, og han besidder en teknisk snilde hvilket har udstyret ham med det helt store kreative overblik. Naver & Dues styrke består således i deres forskellighed, og evne til at supplere hinanden og derved opnå de bedst mulige resultater. Simon og Pernille er begge født den 21.juli 1983, og er begge enebørn.


Pernille Due

Som den eneste datter af en højrøstet sømand fra Helsingør og en højtstående teaterforlægger fra Gammel Hellerup, er Pernille vokset op med mange forskellige indsigter, og i mange forskellige omgangskredse og miljøer. Hun er født den 21. Juli 1983, og er opvokset  i Ishøj, Allerød og på Miljøskibet Gunnar Thorsson og torpedotransportskibet Sleipner. I dag er hun bosat på Nørrebro, hvor hun har boet i 5 år. Hun har arbejdet deltid på teaterforlaget Nordiska ApS siden 1999, både som oversætter, skribent og grafisk designer. Hun har en sproglig gymnasieeksamen og gik desuden et år på KUA, hvor hun studerede engelsk.

Hun var blandt de nominerede til YCCA 08 (Young Creative Circle Award) i samarbejde med illustrator Morten Fogde Christensen.

Hendes team vandt IAA 2008. (I samarbejde med blandt andre Simon Naver.)

Hendes teams kampagne vandt andenpladsen, og prisen for ”Bedste Art Direction” til det store tværfaglige projekt på Den Grafiske Højskole i 2008.

Hun har en svaghed for fede, gennemtænkte pay-offs og taglines, og er stærk indenfor tekstforfatning og målgruppeanalyse. Hun har en enestående evne til at finde ind til sagens kerne, og til at gøre brug af alternative medier.


Simon Naver

Simon kom til verden den 21. Juli 1983, og er det eneste barn af Carsten og Birte Naver. Begge forældre er fra reklamebranchen i dens storhedstid, og mødte hinanden på Y&R.

Simon er opvokset på sydkysten, nærmere betegnet Jersie Strand. Blev matematisk student i 2002 og samme år startede han som grafikerelev frem til 2006. Han startede i det kreative team Adhoc på Republica og efter fusionen med Umwelt fulgte Simon med til Meldahlsgade og sad som fastansat grafiker hos Umwelt frem til optagelsen på Den Grafiske Højskole. Som grafiker var han kundeansvarlig for blandt andet; Coca Cola below the line, EA games og SuperBrugsen.

Udover at studere kreativ kommunikation på Den Grafiske Højskole, er Simon Naver freelancer for forskellige virksomheder, heriblandt Roland DG og Umwelt. Derudover er der lidt tid til studiejob for Politiken ved siden af.

Hans team vandt IAA 2008. (I samarbejde med blandt andre Pernille Due.)

Simon brænder for design og visuelle effekter, og har spenderet utallige timer i Adobes programpakke. Hans store grafiske overblik er tydeligt i både hans skolearbejde og freelanceløsninger.