Brugerdiskussion:AllanHelleskovKleiner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, AllanHelleskovKleiner!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen |EPO| COM: 2. nov 2010, 19:59 (CET)

Eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

Jeg skal bede dig om at stoppe med at indsætte eksterne henvisninger til hjemmesiden (din egen?) om flykatastrofer. Henvisningerne i mange tilfælde ikke relevant for det, der står i artiklen. Det er i orden at indsætte henvisninger i relevante artikler, hvor emnet er beskrevet. Men at finde en bunke artikler, der mere eller mindre perifært har at gøre med pågældende hjemmeside er ikke ønskeligt.

Tilsvarende skal afsnit som "Kilder" forstås på den måde, at det er det kildemateriale, som har været anvendt til at udarbejde den pågældende artikel. At tilføje nyt indhold til afsnittet, der igen er mere eller mindre relevant, skal man være ganske varsom med.

Se også Wikipedia:Eksterne henvisninger. --|EPO| COM: 2. nov 2010, 19:59 (CET)

Jeg forstår godt princippet med kilder, men jeg opfatter nu ikke flyulykker med luftfartselskaber som perifært. Men fair nok, jeg forstår godt, at der ikke bare skal plastres til med alle mulige links. Men nu har siderne ikke været opdateret i flere år, så det kunne være, at man skulle sætte pris på at nogle gider se dem igennem, så de ikke bare ligge døde. Og da jeg har arbejdet for et af de største danske luftfartsselskaber kunne jeg måske få lidt liv i artiklen. (Skrev AllanHelleskovKleiner (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Du er naturligvis velkommen til at skrive en ny artikel eller udvide en eksisterende, hvor noget af indholdet fra pågældende side måske kan anvendes som en del af kildematerialet. Flyulykker er måske ikke perifært beslægtede med flyselskaberne, men det skal i denne forbindelse ses i forhold til, hvad artiklen omtaler. Hvis der ikke står et ord om pågældende hændelse(r) i artiklen, virker det lidt søgt at placere henvisningen. --|EPO| COM: 2. nov 2010, 20:15 (CET)