Brugerdiskussion:Celtics/Arkiv 4

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Celtics.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Russiske fodboldspillere[rediger kildetekst]

Som du sikkert har set, har jeg rettet translit af de russiske navne, så den følger de danske translit-regler. Jeg håber ikke det skaber kaos for folk, der skal se fodboldkampene. Jeg er stadig i tvivl om vi, når det gælder f.ex. kendte sportsfolk skal benytte den danske translitteration eller en eller anden tillæmpning, hvor engelsk translitteration sandsnligvis vil påvirke hvordan vi skriver navnene; men nu kan du jo selv tage stilling. Det er jo muligt at rulle alle mine redigeringer tilbage .Til du skriger STOP fortsætter jeg . mvh Per (PerV) (diskussion) 14. jun 2018, 20:08 (CEST)

Vi benytter dansk translitteration på da., og da jeg ikke selv er 100 % skarp i det (har gjort mit bedste), er du meget velkommen til at forbedre hvor du måtte finde smuttere. Tak :) Jeg har lavet en redirect på den engelske stavemåde, så det skulle fange det hvis nogen skulle bruge den i relaterede artikler med tiden. Celtics (diskussion) 14. jun 2018, 20:11 (CEST)
Er helt enig i, at vi skal bruge dansk translitteration. Ovenikøbet fantastisk at du, Celtics, allerede har lavet redirect fra den engelske translitteration. Godt arbejde begge to :D mvh Tøndemageren (diskussion) 14. jun 2018, 20:51 (CEST)
Så blev jeg færdig med holdet 2018. Jeg håber jeg fik alle rettelser med . Jeg har ikke rettet Skabelon:Ruslands VM-trup 2018. De sidste to spillere hedder henholdsvis Andrej Sergeevitj Semjonov (Andrei Sergeyevich Semyonov) og træneren Stanislav Salamovitj Tjertjesov (Stanislav Salamovich Cherchesov). Stanislavs navn er translittereret fra russisk, jeg aner ikke hvordan jeg skal translitterere fra ossetisk, så der må du nok leve med en forventet translit . {{ping}} mig hvis du har brug for hjælp. mvh Per (PerV) (diskussion) 15. jun 2018, 09:16 (CEST)
Tusind tak for hjælpen, det er jeg utroligt glad for, da jeg selv var ret meget på dybt vand, hvilket er illustreret ved at der var fejl i stort set alle navnene ved mine oprindelige oprettelser . Celtics (diskussion) 15. jun 2018, 10:44 (CEST)
Ved fælles hjælp har Steenbot og jeg rettet Skabelon:Ruslands VM-trup 2018, så den nu skulle være iorden. Iøvrigt synes jeg din translit var ret god ; men hvis du en anden gang får behov for det, vil jeg godt kigge din translit igennemm, hvis du giver mig besked! mvh Per (PerV) (diskussion) 16. jun 2018, 13:29 (CEST)

Ny blokerings- og bandlysningspolitik, samt ændringer i forbudspolitikken og retningslinjer for administratorer[rediger kildetekst]

Da du er administrator vil jeg gøre opmærksom på at politikken for blokering og bandlysning, politikken for forbud, samt retningslinjerne for administratorer er blevet ændret. Den mest gennemgribende ændring er af blokeringspolitikken der nu er mere tydelig ift. hvornår det er passende at anvende blokerings-foranstaltningen.

Se evt. forslaget hvor ændringerne er opsummeret i punktform.

Mvh. InsaneHacker (diskussion) (sendt via Speciel:MassMessage 20. sep 2018, 14:13 (CEST))

Eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

Hej Celtics. Jeg gør dig lige opmærksom på, at overskriften "Eksterne henvisninger" kun må bruges til links, hvor der findes mere information om emnet (og altså ikke om kilder; se WP:EHPUNKTER, pkt. 1), så hvis du får noget fra de eksterne henvisninger, skal det indsættes under en overskrift som "Kilder" eller, helst, indsættes som ref. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 4. jul 2019, 22:36 (CEST)

Hej. Tak for din henvendelse. Kan du nævne et eksempel på, hvor jeg begår nævnte fejl, det vil gøre det lidt mere håndgribeligt for mig. Tak. Celtics (diskussion) 4. jul 2019, 22:38 (CEST)
Nu er det sikkert bare mig der er langsom, men det eneste jeg sætter ind under 'Eksterne henvisninger' er skabelonen {{sportshenvisninger}}, hvilket jeg tidligere er blevet opfordret til. Så jeg er ikke helt med på, hvordan jeg skal forhindre, at nogle af de henvisninger der dukker op dér, er nogle jeg også har brugt under min referenceliste? Skal jeg i de tilfælde helt slette skabelonen og afsnittet eksterne henvisninger for at leve op til din nævnte forespørgsel? Celtics (diskussion) 4. jul 2019, 22:52 (CEST)