Brugerdiskussion:Celtics/Arkiv 3

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fodboldspiller infoboks[rediger kildetekst]

Hejsan. Rigtigt godt arbejde med at få oprettet alle spillerne der deltager ved VM i fodbold 2014. Men tænkte på om jeg kunne få dig til at bruge {{f}} i stedet for det lange på landsholdet, samt ikke bruge {{flagikon}} i infoboksene. mvh Tøndemageren (diskussion) 12. jun 2014, 21:08 (CEST)

Hej - Enig med Tøndemageren, super godt arbejde, fortsæt endelig. Jeg skal nok få fjernet flagikonerne du har lavet, men spar endelig på dem i fremtiden. God arbejdsløst :) Fodbold-fan (diskussion) 19. jun 2014, 17:09 (CEST)
Så vidt jeg husker har jeg deltaget i den her debat før, men whatever. Hvorvidt det er ønskværdigt eller ej med flagikoner i infobokse er nok en tolkningssag. På Skabelon:Fodboldspiller er der under "Eksempel på anvendelse" i hvert fald indsat et flag. At det er under en kategori der aldrig bruges er så én ting, men det indikerer for mig i hvert fald, at der ikke er konsensus om at flag som helhed er uønskede. Derfor fortsætter jeg med at indsætte i hvert fald ét, da jeg synes det ser bedre ud. Ønsker I minutiøst at fjerne dem jeg indsætter, skal jeg dog ikke stå i vejen. Bh. Celtics (diskussion) 19. jun 2014, 17:21 (CEST)
Kan se du har haft diskussionen med Bruger:Pixi Uno tidligere - han gav i store hele samme "råd" til dig. Flaget i skabelonenseksemplet er nu fjernet, da det har været der som en fejl, der aldrig er blevet rettet - samtidig med at skabelonen nu står for udskiftning til fordel for {{Infoboks biografi fodbold}}. Du har derfor ikke andre grunde til at indsætte flagene, udover for at være på tværs - derfor vil jeg igen opfordre dig til at droppe flagene. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 15:51 (CEST)
1. Udover at det passer med dit eget syn på sagen, hvad er så dit belæg for at sige, at flagikonet i infoboks-skabelonen har "været der som en fejl"? Det var faktisk Pixi der selv satte flagikonet ind i sin tid, så en anelse påfaldende du henviser til ham. Hvad gør, at det er blevet indsat som en fejl, og ikke som en bevidst handling af nævnte bruger? I øvrigt fordrejer du i ret høj grad det han skriver til mig. Pointen med hans indlæg var, at han havde fjernet flagene ud for nuværende klub og landshold. Flaget ud for "født i", havde han netop ladet stå. Du har altså ikke nogen hjemmel til dine netop foretagede ændringer, udover dem du selv digter dig til. At du så selv fjerner flaget i stilmanualen ud fra nævnte digterier kan jeg ikke rigtigt tage for gode varer. Som jeg dog også skriver ovenfor, er det en tolkningssag, hvor din er lige så god som min. Jeg skal derfor ikke stå i vejen for, at du bruger din tid på at slette dem jeg har sat ind. Det står dig frit for.
2. Det er fint at du brygger på en ny infoboks. Jeg håber at kunne bruge den fremover. Tommel op for det. Celtics (diskussion) 4. jul 2014, 16:08 (CEST)
Faldt i øvrigt lige over denne udtalelse fra Pixi til en anden bruger fra for nogle måneder siden. Som meget godt udstiller, at du overhovedet ikke taler på hans vegne, men KUN din egen. Celtics (diskussion) 4. jul 2014, 16:19 (CEST)
Det er ikke generelt brugt på biografier, at der er flag i infoboksene - det er i det store hele kun noget der går igen på enkelte fodboldspillerbiografier. Med tanke på den udtalelse du nævner, omend han dog nævner det - så er det taget i den sammenhæng at pågældende bruger på daværende tidspunkt havde en diskussionen med undertegnet, hvor alt hvad jeg gjorde var mere eller mindre forkert (og modsat vej rundt også - jeg var ikke meget bedre) - så der foreligger den mulighed at han blot har ment at mine kommentarer var hen i vejret, ligegyldigt hvad jeg havde skrevet :) Men tænker da også at det giver ekstra arbejde til dig, at skulle indsætte de skabeloner hver gang? Ville være meget hurtigere slet ikke at sætte dem ind?
Jamen tak for det. Synes selv det virker mere overskuelig - også for nyere brugere. Samtidig er det nem at kopierer den direkte fra en.wiki, så det gør jo det hele lidt nemmere. Men hvis du har forbedringsforslag, så sig endeligt til? Overvejede at oversætte {{height}}, men synes måske det er lidt underordnet? mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 20:33 (CEST)
Okay nu synes jeg sgu du bliver lidt desperat i din argumentation. Indrøm hellere at du var for hurtig ude med at tilskrive en anden bruger en holdning. Uanset hvordan du tvister andres ord bider jeg ikke på, og jeg ser ikke andre end dig selv stå på mål for dine holdninger. Og jeg er ikke mere på tværs af nogen end du selv er.
Jeg tilføjer flaget ud fra: 1. hjemmel i eksempel-infoboksen på skabelonsiden, som jeg stadig tager for gode varer, da du bare slettede den alene ud fra din egen holdning, og uden nogen som helst dialog eller opbakning. 2. en generel holdning om, at et enkelt visuelt element skaber værdi i infoboksen, og på en side ellers med ren tekst. Og ja, det tager da et sted mellem 1 og 2 sek. at skrive {{flagikon|Portugal}}, det tager også tid at skrive hvor høj en spiller er, eller hvor mange pokaltitler han har vundet. Man bruger vel tiden på at tilføje de ting, man mener er relevante. Celtics (diskussion) 5. jul 2014, 00:45 (CEST)
Der må du synes hvad du vil i forhold til om jeg er desperat eller ej - men den generelle brug i infobokse på da.wiki er uden flag i infobokse, og det bør derfor ensrettes. Hvis du føler for at gå samtlige artikler igennem og tilføje flag så synes jeg du skal det, og så skal jeg nok stoppe med at henstille til at du lader være med at tilføje flag. Yderligere kan du på den gamle skabelon se, at det kun er i eksemplet hvor {{flagikon}} er brugt - hvis du ser i basiskoden er alle parametre med tilhørende skabeloner skrevet op, hvor den ikke figurerer. Og nej, jeg har ikke slettet det derfra! mvh Tøndemageren (diskussion) 5. jul 2014, 09:28 (CEST)
Jeg vil igen henstille til at du ikke indsætter flag i infoboksene! Samtidig vil jeg gerne bede dig finde en biografiskabelon, hvor basisparametrene indeholder {{flagikon}}, for at vise at det er meningen flagene er brugt i infoboksene. Samtidig må du meget gerne fortælle mig hvor du ser at flagene er generelt brugt i infoboksene. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. jul 2014, 16:28 (CEST)
Jeg gider ikke diskutere det med dig mere, her et døgn efter du sagde du selv sagde du ville stoppe debatten. Som sagt, selvom du manipulerer med andres udsagn for at få opbakning, bider jeg ikke på som sagerne står. Jeg har forklaret dig, hvilken hjemmel jeg har til at gøre som jeg gør, og hvorfor jeg gør det. Jeg har desuden anerkendt, at det er en vurderingssag, og hvis du ønsker at løbe i hælene på mig og lave redigeringer, så fortsæt endelig. Det er rart vi begge kan bidrage konstruktivt til at sitet udvikler sig. Eftersom jeg føler jeg har hjemmel i de eksisterende forhold er det ikke op til mig at starte en central diskussion om emnet. Jeg vil hellere bruge min tid på at bidrage til sitet med indhold, opdateringer og nye artikler, men hver sin smag selvfølgelig. Du er velkommen til selv at starte en debat om tingene, får du medhold, stopper jeg. Celtics (diskussion) 6. jul 2014, 16:35 (CEST)
Min pointe med det var, at hvis du indsætter {{flagikon}} på samtlige biografi-artikler på da.wiki (altså ikke kun fodbold), så ville jeg lade emnet ligge - har aldrig nævnt at jeg ville lade emnet ligge fra nu af. Det virker dog ikke til at være tilfældet. Din grund til at gøre som du gør ligger i en vurderingssag af hvad du synes ser bedst ud. Hvis du synes det er det der ser bedst ud, så synes jeg at du skal starte en diskussion om emnet - indtil da, bliver du nødt til at forholde dig til, at det ikke en den generelle måde at gøre tingene på. Fortsættes nuværende praksis anser jeg det som vandalisme og må foretage de nødvendige skridt til at stoppe det. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. jul 2014, 16:54 (CEST)
Nej, jeg behøver ikke opbakning fra en diskussion for at gøre som eksemplet i skabelonen foreskriver. Da jeg ikke er så konfliktsøgende som dig, skal jeg dog nok lade være med at edit-warre over det. Som sagt, jeg er her mest for at bidrage med indhold. Celtics (diskussion) 6. jul 2014, 16:58 (CEST)


Links til andre wikier[rediger kildetekst]

Hej Celtics. Super arbejde med at oprette artikler omkring fodboldspillere, fortsæt endelig med det. Jeg har dog en enkelt ting, som jeg har igennem længere har gjort for dig, men som måske ikke er det sjoveste arbejde: links til de andre wikier (en.wiki., de.wiki., no.wiki. osv). Husk du kan linke dem sammen via "rediger links", der ligger på venstre side af brødteksten. Jeg har gjort det ved dine sidste mange oprettelser, så det behøver du ikke at tænke på :) Venlige hilsner --Morten1997 (diskussion) 19. jun 2014, 20:35 (CEST)

Hej. Og tak :) Det tror jeg simpelthen du (eller en anden) bliver nødt til at skære ud i pap for mig? Jeg troede der var en bot der automatisk satte de andre sproghenvisninger ind nu? I gamle dage kopierede jeg dem altid manuelt ind. Jeg synes ikke rigtigt der ligger noget der hedder "redigér links" ude til venstre, ligesom det heller ikke fremgår af din bidragshistorik, at du har gjort det for mig? Så hvordan gør man helt præcist? Når jeg engang har fattet det skal jeg selvfølgelig nok begynde at gøre det selv. Mvh Celtics (diskussion) 19. jun 2014, 20:46 (CEST)
Okay nu tror jeg det gik op for mig. Har lavet en bruger på Wikidata. Er det seriøst meningen man skal sidde og taste alle de andre sproghenvisninger ind én ad gangen? Er du sikker på der ikke er en bot der gør det for dig, hvis du lader være? På samtlige artikler jeg har lavet i løbet af de sidste 14 dage er der nu tilføjet henvisninger til de andre sprog, har du ordnet dem alle sammen?? Mvh. Celtics (diskussion) 19. jun 2014, 22:55 (CEST)
Nej, man skal kun taste et link til fx en.wiki, hvorefter den bliver linket sammen med de andre, som en.wiki i forvejen er linket sammen med. Men ja, jeg har ordnet (bortset fra et par stykker) alle de artikler, som du har oprettet det sidste stykke tid. Mvh --Morten1997 (diskussion) 20. jun 2014, 07:28 (CEST)
Tusind tak! Jeg forsøger selv at gøre det fra og med nu. Celtics (diskussion) 20. jun 2014, 11:26 (CEST)

Hej igen. Jeg nævner lige det igen, jeg har lige påført links til de andre wikier på de skabeloner, som du har oprettet om Polens VM-trupper :) God dag, vh --Morten1997 (diskussion) 6. jul 2014, 17:18 (CEST)

Selvfølgelig :) Er oppe på at huske det 9 ud af 10 gange nu i artiklerne, så med lidt held skal du snart slet ikke holde mig ørerne ;) Celtics (diskussion) 6. jul 2014, 17:21 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du skal foretage mindre ændringer på mange sider, for eksempel indsætte eller ændre kategorier eller skabeloner, så husk at hakke af ved "Dette er en mindre ændring." Det gør det muligt for andre at skjule dem på listen over seneste ændringer, der ellers nemt vil drukne i dine mange små redigeringer. Under mine indstillinger har du også mulighed for at få alle dine redigeringer af eksisterende sider automatisk angivet som mindre ændringer. Vær dog opmærksom på, at tilføjelser eller fjernelser af indhold i artikler, indlæg på diskussionssider, o.lign. ikke bør markeres som mindre ændringer. Med venlig hilsen InsaneHacker (diskussion) 12. jul 2014, 14:09 (CEST)
Tjek :) Celtics (diskussion) 12. jul 2014, 14:20 (CEST)

Hej Celtics[rediger kildetekst]

Hej Celtics, jeg sad og tænkte på om det kunne tænkes at du havde lyst til at sætte skabelonen {{WPFodbold}} ind på Diskussionsiden, når du oprettet en artikel som er fodbolds relateret. ---Zoizit (diskussion) 18. jul 2014, 21:41 (CEST)

OK :) Jeg skal nok tage dem alle sammen når jeg lige er færdig med det her. Det er klaret senere i aften. Celtics (diskussion) 18. jul 2014, 21:43 (CEST)
Du behøver ikke gå dem alle igennem, men i fremtiden bare sætte skabelonen ind på diskussionssiden ---Zoizit (diskussion) 18. jul 2014, 21:44 (CEST)
PS: Wikipedia:WikiProjekt Fodbold ---Zoizit (diskussion) 18. jul 2014, 21:46 (CEST)

Kategori og aktivitet[rediger kildetekst]

Erm, i de artikler, hvor jeg ellers er blevet tilbageredigeret, var det netop fordi de ikke var aktive nok indenfor området, jeg havde kategoriseret dem med. "Indledning til kategori" på diskussionsiden for Hjælp:Kategorier efterlyser nogle klare retningslinjer; for der beskrives næsten aldrig noget om hvilke artikler, en kategori skal/kan indeholde. Kender du nogen tommelfingerregel indtil da? TherasTaneel (diskussion) 4. aug 2014, 02:30 (CEST)

I min optik (og jeg taler bare for egen regning) handler det om målbarhed. Jeg vil umiddelbart tro de tilbageførsler du har været udsat for har drejet sig om kategorier, hvor kravene til optagelse er mindre målbare end nogen der kræver en titel eller et medlemsskab. Om man skal være med i [[Kategori:Kristne fra Danmark]] eller [[Kategori:Personer fra Aarhus]] kan måske være lidt tvivlsomt, og baseret på vurderinger. Om man har spillet for en fodboldklub, bestredet et politisk embede eller været medlem af en organisation der berettiger en til en kategori er til gengæld mere målbart, og så er det ligegyldig om man kun spillede én kamp eller bestred embedet eller havde medlemsskabet én dag. Celtics (diskussion) 4. aug 2014, 02:50 (CEST)
Ah, alright. TherasTaneel (diskussion) 4. aug 2014, 03:10 (CEST)

Overreaktion?[rediger kildetekst]

Hej Celtics!

Jeg ser at du, efter hvad der synes at være en personlig uoverensstemmelse, har blokeret Ribewiki (diskussion • bidrag • e-mail) i en uge. Det forekommer at være urimeligt hårdt. --Palnatoke (diskussion) 5. aug 2014, 08:21 (CEST)

Hej. Jeg er ikke enig. Brugeren (som jeg iøvrigt kunne se har en historik med ikke at kunne anrette sig efter henvisninger) ignorerede totalt de anmodninger jeg i løbet af hele dagen havde givet ham. Og jeg synes på ingen måde det er en personlig uoverensstemmelse, at jeg vil forhindre forkert kategorisering, som der tydeligvis er tale om, og som brugeren åbenbart insisterer på at ville gennemføre. Om en uge er for hårdt kan diskuteres, men den pågældende bruger havde ihvertfald igår (på trods af to blokeringer på hhv 15 min og 2 timer) ingen interesse i at stoppe sit forehavende. Mvh Celtics (diskussion) 5. aug 2014, 14:18 (CEST)
Vi har tidligere haft nogle brugere, der som RibeWiki kan bidrage positivt og med fin kvalitet, men som også har vist sig at være helt uegnede til at forstå Wikipedias principper. Samtlige brugere, der er bandlyst fra Wikipedia har haft disse karakteristika. Problemet i de tidligere bandlysninger har blandt andet været, at de pågældende brugere ikke i tide fik konsekvent at vide, at det var nødvendigt at ændre adfærd. Set i den sammenhæng finder jeg det på ingen måde urimeligt, at det tidligt markeres, at det er alvorlig ment, når en bruger fra flere sider opfordres til at lytte til henstillinger. Det er vel alt andet lige at foretrække med en uges blokering end en meget længere blokering, der kunne komme på tale, hvis det udarter sig. Pugilist (diskussion) 14. aug 2014, 22:24 (CEST)
Problemet er at Brugerdiskussion:Ribewiki#Om styrt og ulykker får lov til at udvikle sig uden at nogen involverer Kategoridiskussion:Omkomne ved flystyrt og Kategoridiskussion:Omkomne ved flyulykker - det må være rimeligt at forvente at en administrator kan tage generelle diskussioner på generelle diskussionssider og ikke roder sig ind i redigeringskrige, og at man sørger for at få andres vurdering af sagerne. Det ændrer ikke på at RibeWiki kan være irriterende, men den slags hører med til at være administrator. --Palnatoke (diskussion) 14. aug 2014, 23:10 (CEST)


Can you please block this racial slur account name here? There's no SUL, so it can't be locked. I don't think this name should be live anywhere. Thanks for your time. INeverCry (diskussion) 14. aug 2014, 21:00 (CEST)

Hej Celtics, Vi plejer jo normalt først at opdatere oplysninger om klubskifter for fodboldspillere, når skiftet er officielt, og ikke når aviserne skriver, at de har hørt, at spiller NN vil blive præsenteret på et senere pressemøde. Både EB og BT skriver, at Bendtner præsenteres i morgen kl. 12.30, men det er - så vidt jeg ved - da aldeles ubekræftet af Wolfsburg. Jeg tvivler ikke på, at historien passer, men officielt er det da vel ikke endnu. Eller hvad ? Pugilist (diskussion) 14. aug 2014, 22:24 (CEST)

Hej. Jeg synes selv jeg er meget kritisk omkring de kilder jeg benytter mig af, jeg tror aldrig jeg har indtastet skifter der aldrig har fundet sted. Men du har selvfølgelig ret, og jeg plejer også at tjekke klubbernes officielle sites, det smutter dog af og til her i august hvor der er bunkevis af skift hver dag, og man stoler på sine kilder. Men jeg skal nok hænge bedre i fremover :) Celtics (diskussion) 14. aug 2014, 23:02 (CEST)
I øvrigt er det jo lidt flyvsk hvornår klubskifter er officielle, ikke mindst i en tid hvor der er 500 forskellige kanaler informationerne kan komme fra. At klubbens pressekoordinator bekræfter overfor tv2.dk at der er skrevet under er meget meget tæt på at være det i min optik. Celtics (diskussion) 14. aug 2014, 23:19 (CEST)
Det er absolut IKKE flyvsk hvornår klubskifter er officielle. Det sker det øjeblik klubben/erne selv offentliggøre at en spiller er skiftet - indtil det er sket, er skiftet ikke officielt. Så kan tv2.dk påstå nok så meget at de har snakket med en person fra en klub, jeg kunne hurtigt påstå at jeg havde snakket med Klaus Allofs og sige han havde sagt det modsatte. mvh Tøndemageren (diskussion) 15. aug 2014, 15:00 (CEST)

Se Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Send e-mail til denne bruger. --Palnatoke (diskussion) 16. aug 2014, 21:27 (CEST)

Fodbold trøjer på Wikipedia[rediger kildetekst]

Hej - tænkte, at du kunne hjælpe mig med at lære, hvordan man laver fodboldtrøjer, som er på de forskellige fodbold klubbers sider? Det er trøjerne i infoboksen der er tale om. Har siddet og rodet med det et styk tid nu, og kan ik rigtig få det til at fungere med de forskellige koder? Håber du kan hjælpe Fodbold-fan (diskussion) 2. sep 2014, 19:05 (CEST)

Hej. Jeg plejer bare at copypaste koden fra den engelske udgave. Da jeg f.eks sidste måned oprettede Deportivo Cali kopierede jeg bare koden herfra og satte den herind. Vær opmærksom på, at du kun får det med, der handler om trøjerne. Hvis det du vil er selv at lave trøjerne er jeg til gengæld lidt mere blank, jeg er ikke nogen html-haj, så jeg har aldrig kastet mig ud i det. Celtics (diskussion) 2. sep 2014, 19:27 (CEST)

Ja - det plejer jeg også, når det er store klubber. Men på den engelske udgave af eksempelvis Hobro IK, så er det ikke de nye spillertrøjer, som man kan kopiere. Derfor vil jeg gerne lære selv også at lave det.... Fodbold-fan (diskussion) 2. sep 2014, 23:03 (CEST)

Hej, læs vejledningen på en:Template:Football kit for at komme i gang. Kort sagt: for hver tøjdel (krop, højre ærme, venstre ærme, bukser, og sokker) skal der vælges en RGB-farvekode. Hvis tøjdelen er ensfarvet er man færdig. Ellers skal ind på Commons i kategorien commons:Category:Football kit templates og finde en fil med det rigtige mønster. Er man så uheldig at ingen blandt de tusindvis af filer som allerede findes, kan bruges, skal man selv lave en ny mønsterfil og uploade den til commons. Det er definitivt nemmere at vente på at nogle andre gør arbejdet, men så er der selvfølgelig ingen garanti for at der sker noget. Mvh. Kartebolle (diskussion) 3. sep 2014, 00:17 (CEST)

Hey mester. Først vil jeg rose dig for at oprette en masse artikler om fodboldspillere (selvom du stadig reelt set skriver deres nationalitet to gange (flag og nationsnavn)). Men ved tidligere fodboldspillere, kan jeg få dig til at skrive "... er en nationalitet tidligere fodboldspiller..." fremfor "...er en tidligere nationalitet fodboldspiller"? Grunden til dette er, at du ved at skrive sidstnævnte antyder at personen stadig er fodboldspiller, men har skiftet nationalitet til en anden ikke defineret nationalitet. Det skal selvfølgelig stå dig frit for at lave en sætning der lyder bedre end mit forslag - men den nuværende udgave er i hvert fald ikke helt korrekt :) mvh Tøndemageren (diskussion) 10. sep 2014, 22:04 (CEST)

Hej. Jeg kan godt følge dig ift. at det kunne misforståes. Imidlertid er ordet "tidligere" før "nationalitet" den klart mest brugte version, og ikke kun af mig. Søger du f.eks. "tidligere dansk landsholdsspiller" på Google får du 8.650 hits, heriblandt iøvrigt TV2, Politiken etc. "Dansk tidligere fodboldspiller" giver til gengæld kun 284 hits. På samme måde giver "tidligere dansk minister" giver 1.340 hits, "dansk tidligere minister" giver 10 (!) Jeg vil gerne ændre fremadrettet, men jeg synes også det er vigtigt vi følger hvad der er normalt sprogbrug, om som du kan se er det du foreslår klart mindre brugt...? Mvh Celtics (diskussion) 11. sep 2014, 17:09 (CEST)
Så vil det være bedre med "...tidligere arbejdstitel fra nation...". Det er også vigtigt at huske på, at TV2, Politiken og andre medier sagtens kan lave fejl - og bare fordi flere laver fejlen, gør det den ikke korrekt kan man jo sige - og de har jo ikke skiftet nationalitet de kære fodboldspillere :) Er det en sætning vi kan blive enige om, for så vil jeg rette når jeg kommer forbi de steder hvor det ikke står stådan. mvh Tøndemageren (diskussion) 11. sep 2014, 17:41 (CEST)
Det er fint. Og ja, uanset om det er hyppigt brugt skal det være korrekt. Jeg skriver "tidligere fodboldspillere fra Frankrig etc. fremover :) Celtics (diskussion) 11. sep 2014, 17:49 (CEST)
Dejligt - så vil jeg gøre det samme :D mvh Tøndemageren (diskussion) 11. sep 2014, 20:58 (CEST)
Wikimedia Commons logo

Hello! Sorry for writing in English. As you're an administrator here, please check the message I left on MediaWiki talk:Licenses and the village pump. Thanks, Nemo 18. sep 2014, 21:23 (CEST)

Omdirigering var en fejltagelse[rediger kildetekst]

Hej, tak fordi du slettede en omdirigeringsside til Berlinalen, som jeg havde oprettet. Der skal selvfølgelig ikke være omdirigeringssider på færøsk på dansk Wikipedia om et tysk emne. Jeg så det først efter at jeg havde gemt siden, at det stod på færøsk, jeg troede, at det var på engelsk, der var et rødt link i en side, som jeg lige havde oversat fra færøsk. Vh. EileenSanda (diskussion) 13. dec 2014, 18:48 (CET)

Greetings.

Could you create a long and detailed article about the prominent Turkish economist Dani Rodrik in Danish?

Thank you.

Inaktiv administrator[rediger kildetekst]

Administratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Administratorer#Fratagelse ved inaktivitet. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked per the rules regarding inactive administrators.


Oversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen, Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 12. jun 2016, 17:28 (CEST)

Administratorkonto uden aktivitet[rediger kildetekst]

Administratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Administratorer#Fratagelse ved inaktivitet. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked per the rules regarding inactive administrators.


Oversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen, Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 8. apr 2017, 11:29 (CEST)

Sportshenvisninger[rediger kildetekst]

Hej,

Jeg vil lige gøre dig opmærksom på at vi har en special skabelon for sportshenvisninger, der henter links fra Wikidata.

* {{sportshenvisninger}}

Du kan tilføje den ved Eksterne henvisninger. VH.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 22. mar 2018, 19:25 (CET)

Gentaget skabelonparameter[rediger kildetekst]

Hej. Kunne være opmærksom på du ikke får gentaget parametre ved opdateringer. Fx her Speciel:Diff/9455549 er clubs1 gentaget 2 gange. Og de fleste andre gange har det været years1 som blev gentaget. For du har hyppig fået artikler ind i Kategori:Sider med gentaget skabelonparameter - de fleste gange dog har det kun været en enkelt parameter, som er blevet gentaget. --Steen Th (diskussion) 29. mar 2018, 23:23 (CEST)

Hej Celtics. Fedt at ud opretter flere artikler om fodboldspillere - bliv endelig ved. Dog vil jeg lige høre dig, om du ikke gider at bruge {{fhold}} når du skriver landsholdene - eksempelvis {{fhold|Frankrig|21}} der giver Frankrig U/21. Det er den måde det anbefales at gøre det på. mvh Tøndemageren (diskussion) 24. maj 2018, 22:02 (CEST)[svar]

Anbefales af hvem? Celtics (diskussion) 24. maj 2018, 22:24 (CEST)[svar]
da.wiki, samt på {{Infoboks fodboldspiller}}. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. maj 2018, 07:40 (CEST)[svar]
Nu vi er ved det, kan du så eventuelt forklare hvad dine tanker har været omkring ikke at nævne alle landsholdene som de enkelte spillere har spillet på, men kun A og U21? mvh Tøndemageren (diskussion) 25. maj 2018, 08:09 (CEST)[svar]
Der er jo så meget man kunne bruge tid på. Jeg kunne også have indsat alle ungdomsklubber, jeg kunne have indsat 20 kilder i brødteksten i stedet for 3. og lavet artiklerne fem gange længere end jeg har gjort. Nu er jeg endt der hvor jeg er. Celtics (diskussion) 25. maj 2018, 08:14 (CEST)[svar]
Jeg undrer mig bare, dels fordi du blot har oversat infoboksen fra en.wiki kan jeg se, hvor de allerede fremgår - og dels fordi du ikke har været konsekvent i at medtage højeste ungdomsniveau (i Sydamerika er det eksempelvis U20-landshold der er det normale, og derfor det de fleste vil have spillet på, i modsætning til Europa hvor U21 er det normale). mvh Tøndemageren (diskussion) 25. maj 2018, 09:00 (CEST)[svar]
Det har du fuldstændig ret i. Jeg har aldrig hævdet der er nogen konsekvens i hvad jeg skriver i mine artikler, ej heller har jeg som ambition at få alt med. Der er altid mere man kunne tilføje, hvis man ville bruge 5 eller 20 eller 60 minutter mere på hver artikel. Jeg tilføjer hvad jeg selv finder relevant uden at det kan puttes i noget skema. Jeg beklager for brugere som dig, som jeg ved går meget op i systematisering etc :) Jeg skal nok bruge din skabelon fra og med de artikler jeg laver i dag :) Celtics (diskussion) 25. maj 2018, 09:10 (CEST)[svar]
Du behøver skal ikke beklage. Det var blot en undren, og det svarede du jo på. Håber ikke du tog det ilde op. Og lyder rigtigt godt med skabelonen :) mvh Tøndemageren (diskussion) 25. maj 2018, 09:23 (CEST)[svar]


Fodbold-Barnstar
I bund og grund siger sport og fodbold mig meget lidt, men jeg har alligevel bemærket din enorme arbejdsindsats med at få oprettet artikler om fodboldspillere - ofte med adskillige artikler om dagen. Det synes jeg skal belønnes, så her får du en fodboldbarnstar. Fortsæt det gode arbejde. Mvh. Toxophilus (diskussion) 25. maj 2018, 09:48 (CEST)[svar]


Mange tak, jeg sætter stor pris på, at andre på da. er glade for det jeg laver herinde Celtics (diskussion) 25. maj 2018, 17:17 (CEST)[svar]