Brugerdiskussion:IbRas

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.--Peter Andersen 16. maj 2006 kl. 23:53 (CEST)

Der er blevet foretaget en del redigeringer på dine undersider fra ovenstående IP-adresse. Det er jo nok dig selv, der har været inde og redigere uden at logge ind. Men jeg vil bede dig om at logge ind, når du redigerer brugersider. Dette fordi, at det ses som dårlig stil på Wikipedia, at andre end brugeren selv redigerer i brugersider. Man bliver en anelse mistænksom, når man på Seneste ændringer kan se, at en anonym har redigeret i siderne. --|EPO| 8. jul 2006 kl. 23:34 (CEST)

Hello IbRas. Thank you for promoting my picture as a QI (Thermos) 213.243.133.192 18. jul 2006 kl. 22:02 (CEST)

Billeder på Commons[rediger kildetekst]

Hej IbRas. Jeg er i gang med et større oprydningsarbejde i kategorier på Commons. Du har lagt en masse billeder op på der med dobbelt kategori. Alle kirkebillederne hører både til Commons:Category:Churches of Denmark og en underkategori, f.eks. Commons:Category:Diocese of København. Det er god skik at lægge billeder i en underkategori (så vidt muligt) og ikke også i en hovedkategori, det er der ingen grund til, det fylder bare på kategorisiderne. Så jeg vil bede dig om for fremtiden kun at benytte een kategori, medmindre det er to vidt forskellige, naturligvis. Mvh Danielle 24. jul 2006 kl. 12:44 (CEST)

Koordinater[rediger kildetekst]

Hej. Fedt at se dig under koordinatfanerne med din hjælp til at lokalisere Store Grankule :-) Jeg har justeret din koordinatangivelse en smule, nemlig ved at fjerne nogle decimaler. Når der er to decimaler på en grader-minutter-sekunder-angivelse, så svarer det til, at sidste decimal udgør en forskel på ca. 30 cm, hvilket er lige præcist nok til en sø på størrelse med Store Grankule. Jeg har på tegnebrættet at skrive en lille vejledning i brug af decimaler, men indtil videre kan jeg henvise til den engelske projektside for geografiske koordinater, hvor der står lidt om det. Jeg håber, at du har lyst til at bidrage med flere koordinater. Der er rigtig mange artikler at tage fat på :-) --C960657 19. mar 2007 kl. 21:22 (CET)

Hvilket stift tager du som det næste? (Bare så vi ikke træder hinanden over tæerne :)) --Broadbeer 22. mar 2007 kl. 21:27 (CET)

Billeder af Holmens Kirke[rediger kildetekst]

Hej Ib. Jeg skriver her, fordi huskelisten ikke er velegnet til diskussioner. Du har selvfølgelig ret i at gavlenes orientering mod hver deres verdenshjørne gør det svært at få helt ensartede lysforhold. Men jeg mener dog at det er muligt at komme tættere på, også uden at fotografere i gråvejr. Jeg kan se at de eksisterende billeder (dine) er taget i december hvor solen står lavt på himlen. Her bliver kontrasten mellem med- og modlys langt større end ved et sommerbillede.

Jeg kan godt prøve at tage nogle billeder i næste uge - men jeg opdagede lige at kirken er lukket indtil jul (advent). Er ikke klar over om der kun arbejdes indvendigt eller om kirken af plastret til med stilladser.

Mht. til kryptbillederne kan jeg prøve at spørge en ven og amatørfotograf fra kirkens kor. -- JGC 17. jul 2007, 00:52 (CEST)

Kompliment til dig[rediger kildetekst]

Den Originale Barnstar
For dit arbejde med den nu imponerende flotte artikel om Trinitatis Kirke (Københavns Kommune) tildeler jeg dig hermed en ladestjerne. Flot arbejde :-) Rasmus81 9. aug 2007, 03:22 (CEST)


Tak for det. Nu bliver jeg jo nødt til at overgå Trinitatis med den artikel om Vor Frelsers, som jeg arbejder på pt. ;-) --IbRas 9. aug 2007, 21:34 (CEST)


På siden J.L. Lund er 2 link til 2 kirker Petri Kirke og Johanneskirken på Nørrebro, men linkene er røde ved du noget om dem? --Villy Fink Isaksen 1. okt 2007, 20:29 (CEST)

TAK for hjælpen! --Villy Fink Isaksen 1. okt 2007, 20:59 (CEST)

Tak og anerkendelse[rediger kildetekst]

Hej IbRas

Jeg vil godt rette en stor tak for det kæmpe arbejde du ligger i affotografering af danske kirker, jeg kan næsten ikke nå at følge med i det antal fotografier du lægger op, og tilmed i sublim kvalitet. :) --Broadbeer, Thomas 14. okt 2007, 18:27 (CEST)

Tak for det, men jeg er ikke helt alene om det. Mange af de billeder jeg lægger op, er taget af min bror ("Den cyklende Kirkefotograf"), som bare ikke har lyst til at sætte sig ind i alle Wikipedias finurligheder, når det gælder kategorier, gallerier, checklister osv. Men du må undskylde mig, jeg har lige nogle billeder, der skal uploades ;-) --IbRas 14. okt 2007, 18:39 (CEST)


denne side kan man desuden se åbningstider for kirkerne (i 2004) med henblik på fotografering af inventar, en ting jeg også skal i gang med. ;) --Broadbeer, Thomas 14. okt 2007, 18:37 (CEST)

Det må jeg se på, for det er ikke altid til er så nemt at finde ud af. Tak. --IbRas 14. okt 2007, 18:39 (CEST)


Vinder af artikelkonkurrencen[rediger kildetekst]

Tillykke! Din artikel Vor Frelsers Kirke (Københavns Kommune) blev valgt som (delt) vinder af Wikipedias artikelkonkurrence! Du bedes nu skrive dig på en præmie på artikelkonkurrencens hovedside. --PhoenixV 20. nov 2007, 22:20 (CET)

Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
Hej IbRas - du tildeles hermed en barnstar for dine enormt flotte og gennemarbejdede - og til tider lidt oversete, måske - arbejde med kirkeartiklerne. De er allesammen virkelig flotte! --Hockeyindustrien 21. jan 2008, 00:15 (CET)


Hej Ib

Fotografens Barnstar
For dine mange bidrag af billeder af danske kirker tildeles du denne fotografens barnstar. Uden dig ville mange kirkeartikler være meget kedelige. Broadbeer, Thomas 6. mar 2008, 00:40 (CET)


Hej IbRas

Du spurgte for et stykke tid siden om jeg ville gøre noget ved ovenstående kirke. Da jeg ikke har tid/magter det i øjeblikket vil jeg ikke "holde dig tilbage", så hvis du har tid/lyst må du hellere end gerne udvide artiklen. Jeg har stadig DK kirker bogen liggende så hvis du mangler hjælp til et afsnit kan jeg godt assistere. --Broadbeer, Thomas 9. apr 2008, 23:39 (CEST)

Hej IbRas

Jeg har nomineret ovenstående kirkeartikel til God artikel. --Broadbeer, Thomas 22. apr 2008, 12:34 (CEST)

Artiklen om Holmens Kirke er nu også kandidat til at blive god artikel, du kan for resten godt selv stemme på den. --Broadbeer, Thomas 15. maj 2008, 17:48 (CEST)[svar]

Fredens Kirke[rediger kildetekst]

Hej IbRas

Hvis det ikke snart er for sent kunne det være godt hvis vi kunne sikre os nogle frie billeder af Fredens Kirke inden den omdannes fra folkekirke til "gospelsal". Har bl.a. hørt at man stadig kan se keglebanen fra dengang kirken var forlystelseshus. --Broadbeer, Thomas 11. aug 2008, 20:43 (CEST)

Photo requests[rediger kildetekst]

Hi! Do you take photo requests in Copenhagen? If so, I am looking for people to take some photos there

Thanks WhisperToMe (diskussion) 6. mar 2016, 17:48 (CET)