Brugerdiskussion:Juddas

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. jan 2007 kl. 22:35 (CET)

Læs og forstå venligst ovenstående. --Heelgrasper 25. jan 2007 kl. 23:11 (CET)

Diskussionssider arkiveres[rediger kildetekst]

Jeg har netop gendannet din diskussionsside, da vi ikke er meget for at fjerne indholdet af dem. I stedet bør du oprette et arkiv på f.eks. Brugerdiskussion:Juddas/Arkiv. Læs mere om diskussionssider på Hjælp:Diskussionssider. --|EPO| 26. jan 2007 kl. 17:31 (CET)

Blokeringsforslag[rediger kildetekst]

Denne bruger har i alt i sin tid på Wikipedia haft fem redigeringer fordelt over to dage, hvor alle fem er klokkeklart hærværk. Jeg kan ikke se noget formål med at brugeren forsat skal have lov at redigere på Wikipedia, da der efter to henstillinger ingen forskel er i adfærden. --Heelgrasper 26. jan 2007 kl. 17:57 (CET)

Jeg ber om unnskyldning for alt det gale jeg har gjort, og forlater nå Dansk Wikipedia. Juddas 26. jan 2007 kl. 19:10 (CET)



Hello Wikipedia! I'm back again! This time I want to make some great stuff. I will try to learn to write Danish, and I will also try to have a good behaviour. It's not easy, because I'm a problem child.--Juddas 6. feb 2007 kl. 16:55 (CET)

Some Danish jokes:

  • Hvordan får man sin kone til at skrige efter en orgasme? Tør pikken af i gardinerne bagefter.
  • Hvorfor smiler bruden altid, når hun går op ad kirkens midtergang? -Fordi hun ved, at hun har suttet pik for sidste gang. --Juddas 6. feb 2007 kl. 17:41 (CET)
  • Hvorfor gav Gud mænd en penis? -Så mænd i hvert fald har en måde at få kvinder til at holde kæft på.
  • Hvorfor har kvinder to hjerneceller mere end køer? -Så de ikke muh'er, når man klemmer dem om patterne.
  • -En hård gammel tømmersvend kommer ind til byen efter flere måneder i vildmarken og går ind på det første det bedste bordel og beder om den hårdeste og sejeste pige i huset, samt fire øl, -Det er Marie. Gå bare op til værelse 4, så kommer hun opp med øllerne. Da tøsen kommer ind, sætter hun de fire flasker øl på natbordet og stiller sig på alle fire. -Nej, nej ikke noget af alt det nymodens pjat. Jeg skal bare have det på den gammeldags facon. -Ja ja, siger Marie, men jeg troede, at du gerne ville åbne øllerne først.--Juddas 6. feb 2007 kl. 22:02 (CET)

Lad os dog blokere ham og få det overstået[rediger kildetekst]

Nu synes jeg det er tid til han får en mugeligvis høj blokerings periode.

--Grey-Fox 6. feb 2007 kl. 17:45 (CET)


Great jokes or what? --Juddas 6. feb 2007 kl. 22:27 (CET)


  • En genert pige var hos gynækologen. Hun havde fået det råd, at omtale sine kønsdele som "smykkeskrinet" over for gynækologen, så ville hun nok ikke blive så genert. Gynækologen kiggede lidt på sagerne, og udbrød så: -Skal vi ikke hellere kalde den et klædeskap i stedet for et smykkeskrin, for der hænger 3 regnfrakker.--Juddas 7. feb 2007 kl. 09:55 (CET)
  • Den utenlandske fiskeren hadde sjekket opp en dame på en kro og ville så gjerne ha seg et nummer. Nei, sa damen-du skjønner-jeg er lesbisk. Hva er det spurte mannen. Vel-jeg liker å slikke fisse og å drikke øl, svarte damen. Mannen tenkte lenge og vel før han sa: Jeg trodde jeg var fisker-men nå lurer jeg faen ta meg på om jeg også er lesbisk!
  • Det var en gang 2 patologer som undersøkte et vakkert lik av en pige på 20 år. Har du sett maken til stor klitoris, den er jo like stor som en syltelabb sa den ene patologen. Den andre patologen gikk bort å skulle se etter. Nja, sa han, den er jo ikke så stor, men den smaker like salt!!--Juddas 7. feb 2007 kl. 17:28 (CET)

Juddas, stop det pjat. Wikipedia er ikke din private hjemmeside. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 7. feb 2007 kl. 17:40 (CET)

Nej, det er min private brugerside! ha ha ha!!! Eger ni inte humor i Danmark? he he...--Juddas 7. feb 2007 kl. 17:53 (CET)


Fuck Wikipedia!


ACAB-All Cops Are Bastards


SICK MUTHA FUCKERS!


--Juddas 13. feb 2007 kl. 12:08 (CET)

Blokeringer[rediger kildetekst]

Du er blevet blokeret i 3 måneder på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. Morten LJ 13. feb 2007 kl. 12:21 (CET)

I'm back again! --Juddas 28. maj 2007 kl. 20:06 (CEST)

Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak,
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 3. okt 2009, 11:14 (CEST)

for denne redigering. Også selvom du selv fjernede den igen.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 3. okt 2009, 11:14 (CEST)

    • Fuck dig, Sarrus!! --Juddas 3. okt 2009, 15:15 (CEST)