Brugerdiskussion:Sarrus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Arkiverede diskussioner[redigér | redigér wikikode]

Hvordan kan du gendanne redigeringer så hurtigt?[redigér | redigér wikikode]

Hvordan kan du gendanne redigeringer så hurtigt?78.156.123.108 28. dec 2014, 18:03 (CET)

Som administrator har jeg adgang til en funktion, der gør, at jeg kan fjerne alle de seneste redigeringer, foretaget af samme bruger i samme artikel, forudsat at andre ikke har redigeret artiklen efterfølgende. Du kan læse mere om dette på Wikipedia:Administratorer#Tilbagerulning af redigeringer og Hjælp:Tilbagerulning. Patruljanter har i øvrigt adgang til samme værktøj. Hvis du tænker på, hvordan jeg opdagede det, så så jeg denne redigering#da.wikipedia på irc. Hvis jeg ikke har svaret fyldestgørende, må du endelig spørge igen.
- Sarrus (db) d. 28. dec 2014, 18:13 (CET)
Og folk plejer at sige at Wikipedia ikke er pålidelig fordi enhver kan ødelægge WP.. Ingen af delene passer, hvis jeg forstår rigtigt.78.156.123.108 28. dec 2014, 18:37 (CET)
Nu er det ikke nogen opfordring til at lave yderligere ballade, men det du lavede var til at få øje på. Man kan jo lave mere skjult hærværk og det er blandt årsagerne til, at man skal kildebelægge sine påstande med pålidelige kilder, når man skriver på Wikipedia.
- Sarrus (db) d. 28. dec 2014, 18:43 (CET)

Chat[redigér | redigér wikikode]

Godaften Sarrus. Kan du lige komme på chatten, da jeg lige skal snakke med dig? Mvh --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 30. jan 2015, 18:39 (CET)

Jeg er på nu.
- Sarrus (db) d. 30. jan 2015, 19:32 (CET)

Slette side[redigér | redigér wikikode]

Hej. Hvis jeg gerne vil have slettet en af mine egne artikler, kan jeg så gøre det selv eller skal jeg bede sådan en som dig om at gøre det. Spørger fordi der er 2 sider om Damehåndboldligaen på den engelske wikipedia. En jeg har lavet, og en som en anden har lavet. og jeg syntes det er dumt at have to sider om det samme.

MVH

Michael-hoffmann-hansen

Man skal være administrator for at kunne slette artikler, men du kan indstille en artikel til sletning ved at indsætte en passende skabelon. Jeg ved ikke, om det er den korrekte fremgangsmåde, men du kan prøve at indsætte {{delete|skriv årsagen til sletningsønsket her}} på den artikel, du vil have slettet. Skriv evt. en passende begrundelse i redigeringsbeskrivelsen. Og husk at skrive det på engelsk :-). Så må du se, om den bliver slettet eller om du bliver kontaktet ang. den rette metode. Jeg er ikke administrator på den engelske Wikipedia, så jeg kan ikke slette den, men du kan prøve at kontakte Bruger:MGA73. Han er nemlig administrator på engelsk Wikipedia.
- Sarrus (db) d. 16. feb 2015, 20:21 (CET)