Brugerdiskussion:Sarrus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Arkiverede diskussioner[redigér | redigér wikikode]

Slette side[redigér | redigér wikikode]

Hej. Hvis jeg gerne vil have slettet en af mine egne artikler, kan jeg så gøre det selv eller skal jeg bede sådan en som dig om at gøre det. Spørger fordi der er 2 sider om Damehåndboldligaen på den engelske wikipedia. En jeg har lavet, og en som en anden har lavet. og jeg syntes det er dumt at have to sider om det samme.

MVH

Michael-hoffmann-hansen

Man skal være administrator for at kunne slette artikler, men du kan indstille en artikel til sletning ved at indsætte en passende skabelon. Jeg ved ikke, om det er den korrekte fremgangsmåde, men du kan prøve at indsætte {{delete|skriv årsagen til sletningsønsket her}} på den artikel, du vil have slettet. Skriv evt. en passende begrundelse i redigeringsbeskrivelsen. Og husk at skrive det på engelsk :-). Så må du se, om den bliver slettet eller om du bliver kontaktet ang. den rette metode. Jeg er ikke administrator på den engelske Wikipedia, så jeg kan ikke slette den, men du kan prøve at kontakte Bruger:MGA73. Han er nemlig administrator på engelsk Wikipedia.
- Sarrus (db) d. 16. feb 2015, 20:21 (CET)

Translating the interface in your language, we need your help[redigér | redigér wikikode]

Hello Sarrus, thanks for working on this wiki in your language. We updated the list of priority translations and I write you to let you know. The language used by this wiki (or by you in your preferences) needs about 100 translations or less in the priority list. You're almost done!
For at tilføje eller ændre oversættelser for alle wikier, skal du bruge translatewiki.net, der er MediaWikis lokaliseringsprojekt.

Please register on translatewiki.net if you didn't yet and then help complete priority translations (make sure to select your language in the language selector). With a couple hours' work or less, you can make sure that nearly all visitors see the wiki interface fully translated. Nemo 26. apr 2015, 16:06 (CEST)