Brugerdiskussion:Karina Balslev

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Velkommen til den danske Wikipedia, Karina Balslev!
Jeg er meget glad for at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte, betragtes som hærværk. Måske er der sket en fejl, så derfor får du også den varme velkomst.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen --Brandsen 15. feb 2010, 00:22 (CET)

Vedr. fødselscoach[rediger kildetekst]

Tak for din mail. Jeg tillader mig at svare her, da svaret også kan være relevant for andre. Jeg har slettet artiklen, fordi jeg ikke kan se notabiliteten. For det første fordi vi allerede har artiklen coaching, hvor fødselscoach evt. kunne nævnes lige som eksempler på andre typer af coaches. Det er min vurdering, at emnet er for smalt til at kunne bære en selvstændig artikel. Derudover er det problematisk i forhold til objektiviteten, at du som selvstændig fødselscoach skriver om emnet. Det er ikke en kritik, der er specielt møntet på dig, men en generel norm på Wikipedia, at vi ikke skriver om os selv og andre emner, der står os særligt nær. --Brandsen 15. feb 2010, 00:22 (CET)