Brugerdiskussion:Maitch

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

For diskussion i perioden 4. maj 2005 - 7. juni 2005, se Arkiv 1.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: Aldrig

Hej Maitch, Mérida er flertydig: en:Merida. --Kåre Thor Olsen (Kaare) 9. jun 2005 kl. 14:54 (CEST)

Det er rigtigt nu når jeg kigger på den engelske side. Ak, gid at tingene var nemme for en gangs skyld. --Maitch 9. jun 2005 kl. 15:03 (CEST)
Fint at du har rettet det. Havde jeg blot tænkt på det, da jeg oprettede artiklen i sin tid... - Kåre Thor Olsen (Kaare) 9. jun 2005 kl. 15:12 (CEST)

Tak for velkomst[rediger kildetekst]

- men jeg har nu skrevet en del på den danske wikipedia siden maj 2003 --John 11. jun 2005 kl. 10:05 (CEST)

Hej Maitch, Jeg ser ingen grund til at starte en redigeringskrig på Standard (flertydig). Grunden til min genindsættelse af tekst om normaler var at det er relevant for en person der er endt på Standard (flertydig), og ikke ved at vedkommende skal videre til Standard for at finde ud af at han/hun i virkeligheden leder efter opslaget normal. --Martin 13. jun 2005 kl. 17:19 (CEST)

I så fald skal det ikke være et tekstafsnit i bunden, men i stedet en enkelt sætning i punktopstillingen. Vi bliver nødt til at følge formatet, og teksten til sætningen må heller ikke være alt for lang. Jeg fjernede det desuden fordi at teksten var flyttet til Standard. For øvrigt tak for at du kiggede Standard igennem. Jeg tror stadig man kan skrive mere, men nu er det en rimelig artikel. I hvert fald i forhold til de artikler man ser gennem interwiki. --Maitch 13. jun 2005 kl. 17:37 (CEST)

Evt. kopi af trafik-indlæg[rediger kildetekst]

Hej

Du nævnte at min fastguide lavet i går lignede noget der var kopieret. Kan du henvise til noget der ligner, eller var det bare en følelse/fornemmelse? G®iffen 20. jun 2005 kl. 21:04 (CEST)

Kald det en fornemmelse. Som administrator er jeg nogle gange lidt skeptisk over nogle tekster, da der desværre er mange som bare kopierer tekst fra andre hjemmesider. Mht. din guide, så vil jeg råde dig til at indsætte henvisninger til den på den engelske side. Al tekst på dette domæne skal være dansk, og derfor vil en engelsksproget turist ikke læse den danske side, men i stedet den engelske. Mvh. Maitch 20. jun 2005 kl. 21:59 (CEST)

Prøv at se på Monaco - den korrekte minnan-kode var der allerede (allernederst). --Palnatoke 24. jun 2005 kl. 19:42 (CEST)

Hej Maitch, Fik du svar fra ret&råd omkr. Fair Use? Wikipedia_diskussion:Afstemninger#Forslag om afstemning vedr. brug af billeder under Fair Use licens. --Martin 28. jun 2005 kl. 12:43 (CEST)

Hej Martin. Jeg har ikke fået noget svar endnu, og forventer det heller ikke mere. Eftersom at vi nok ikke får retslig hjælp gratis andensteds og projektet er non-profit, så tror jeg vi må forholde os til det vi ved. Derfor er jeg nu positivt stemt for en afstemning, der udelukkende handler om brugen af fair use-billeder, og ikke om hvilken lovgivning vi skal følge. Det må dog vente til efter denne nuværende afstemning. --Maitch 28. jun 2005 kl. 12:59 (CEST)

Hej Maitch!

Hvor præcis er det at vi har beskrevet at årstal skal angives med e.Kr. snarere end e.v.t.? --Palnatoke 28. jun 2005 kl. 18:54 (CEST)

Diskussion:Jødedom. --Maitch 28. jun 2005 kl. 18:57 (CEST)
Den diskussion endte da ikke med nogen konklusion? --Palnatoke 28. jun 2005 kl. 18:58 (CEST)
Der var stort set kun personer, der argumenterede for at f.Kr. var den måde vi skulle bruge. Det var kun Olve der var imod, så det vil jeg kalde en konklusion. Ærligt talt så er jeg ligeglad med hvilken vi vælger, så længe det vi har valgt er konsekvent, og det er f.Kr.. Hvis du godt vil tage en diskussion mere formelt, så vil jeg ikke gøre det på den side du kom fra, men i stedet på landsbybrønden. --Maitch 28. jun 2005 kl. 19:06 (CEST)

Czech Link[rediger kildetekst]

Hi Maitch! I don't understand why you deleted the czech link, what was the reason for?

Mysterious external links without any explanation looks like spam. Also the URL's doesn't work. --Maitch 30. jul 2005 kl. 23:10 (CEST)

Maybe your computer can not play the soundtrack, if you have QUICKTIME, WMP or Realone Player it has to work and i know the URL works for many other people too and for me of course. maybe you should try it again. enter in your bar: www.mitglied.lycos.de/pojke/tschechisch2.aif

I did try it in WMP. The file was unavailable on the server. --Maitch 30. jul 2005 kl. 23:29 (CEST)
Sorry the first link is unavailable the second is not. After listening to it I still don't find any reason to include it on the page. It's not relevant. --Maitch 30. jul 2005 kl. 23:32 (CEST)

ok, it's good to know that it works the second time because i know it has to work and it was not my mistake otherwise i wouldn't have known what was going on. but in my opinion i thought Wikipedia should be improved by different ways e.g. by audio, if possible - bye

Admin søges[rediger kildetekst]

Hej Maitch Du er vist den eneste admin der er på - kan du ikke lukke ham der 195.215.200.145 før han spolerer det hele - vh. Nico 3. aug 2005 kl. 17:05 (CEST)

Jeg har blokeret ham nu i en måned. Tak for at du fik holdt ham i skak. --Maitch 3. aug 2005 kl. 17:15 (CEST)

Bruger diskussion:Maitch på wikiordbogen[rediger kildetekst]

Hej Maitch,

Du må vis kikke på Wikiordbogen, der ligger 2 spørgsmål til dig....

Tak, for at du gjorde mig opmærksom på det. Der har generelt ikke været meget opmærksomhed omkring Wiktionary i et stykke tid, så jeg tjekker den ikke så tit. --Maitch 13. aug 2005 kl. 18:18 (CEST)

Rhododendron billederne[rediger kildetekst]

Er alt så frie, med undtagelse af konkuranterne til Gringerslev planteskole. så vær sød ikke at slette dem.

Når der nogen som ikke må bruge billederne, er de ufrie og bør slettes. Byrial 24. aug 2005 kl. 20:56 (CEST)
Nå der er så mange regler sog så mange lande at der faktisk ikke findes frie billeder. Efter din opfattelse. Faktisk så så skal man indsende en kvitering for at alt skulle gå helt rigtigt til.Haabet 24. aug 2005 kl. 21:15 (CEST)
"Den eneste opfattelse der ikke tæller er din." Prøv at sammenligne den sætning med det du har skrevet ovenfor, og fortæl så om billederne er ufrie eller om vi skal ignorere din påstand om at de er frie? I den betydning fri bliver brugt på wikipedia er noget kun frit når alle kan bruge det uden betingelser. -- Bruger:Wegge 24. aug 2005 kl. 21:23 (CEST)
Det var helt iorden da jeg lage billederne op. Så der er skiftet politik siden.
Det er nemlig det der er. Læs det link jeg satte på landsbybrønden. -- Bruger:Wegge 24. aug 2005 kl. 21:23 (CEST)

Sletning af billeder[rediger kildetekst]

Kunne du ikke ladevære med at slettet mine billeder31. aug 2005 kl. 01:00 (CEST)Haabet

Det handler netop om at det ikke er dine billeder ! - Nico 31. aug 2005 kl. 09:35 (CEST)
Netop. Kære Haabet, hvis du vil gøre noget nyttigt, og noget, som kommer alle Wikipediaerne til gode (ikke bare den danske), så tag et digitalt kamera og tag rundt og tag gode billeder af disse rhododendroner (og andre planter, vi ikke har billeder af). De billeder, du tager, har du så ophavsrettighederne til, og du kan derfor lægge dem op på commons, enten som public domain eller under GNU-licens. --Twid 31. aug 2005 kl. 09:40 (CEST)

Blokering af Bruger:62.61.128.153[rediger kildetekst]

Jeg synes blokeringen af Bruger:62.61.128.153 er yderst besynderlig og en meget dårlig måde at byde nye brugere velkommen på. Vedkommende havde skrevet en tilføjelse til Folkeskolen med sin mening angående skoleferier. Teksten var blevet flyttet fra artikelteksten til diskussionssiden hvorfra Bruger:62.61.128.153 slettede den igen.

For det første synes jeg at det er helt i orden at man sletter sin egen tekst igen efter at den er blevet kritiseret og fjernet fra artiklen. Hvad der er sket kan overhovedet ikke sammenlignes med for eksempel hærværk.

For det andet er 1 døgns blokering uden alle omstændigheder en total overdreven sanktion at give uden mindste advarsel for en førstegangsforseelse - selv hvis der havde været tale om for eksempel hærværk.

I øvrigt har jeg bemærket at du ved flere lejligheder har forhindret brugere i at rydde op på deres egne brugerdiskussionssider (for eksempel her). Jeg synes at det virker underligt. Hvorfra har du fået har opfattelse at det skulle være forbudt? Byrial 10. sep 2005 kl. 16:19 (CEST)

Mht. blokeringen af Bruger:62.61.128.153, så slettede han første del af et indlæg, der blev skrevet af Heelgrasper, som der også blev svaret på. Det er i mine øjne hærværk, at slette andres diskussioner. Specielt når der så står et svar tilbage, hvorved det er umuligt at gennemskue var spørgsmålet var. Dermed fik han blokeringen i en dag, som er en meget mild blokering.
Mht. til at rydde op i en egne diskussionssider, så er det bedst at beholde teksten eller bare at arkivere den. Dermed kan andre personer læse andre diskussioner relateret til den bruger. Det er et synspunkt mange andre også har og håndhæver. --Maitch 10. sep 2005 kl. 16:34 (CEST)

Heelgrasper flyttede den anonyme brugers tekst fra en artikel til den tilhørende diskussionsside, hvorfra den anonyme bruger slettede den igen. Det er ikke en meget mild ting at blokere en bruger for at slette sin egen tekst. Det er IMO en absurd overreaktion som vil kunne skræmme enhver ny bruger væk. Jeg vil ophæve blokeringen igen. Én stemme for en blokering og én stemme imod er ikke nok til indføre en sanktion.

Hvem er de mange andre som deler samt håndhæver dit synspunkt om at brugere ikke må rydde op på egne diskussionssider? Kan du venligst give nogle henvisninger. Hvis det virkelig skulle være en officiel politik (som jeg ikke er stødt på før), vil jeg foreslå den ændret. Byrial 10. sep 2005 kl. 19:24 (CEST)

Der er ikke nogen som har rettighederne til teksten efter de har uploadet deres bidrag - det er en betingelse man accepterer, når man tilføjer noget. Det er hærværk at slette starten på en diskussion som en anden bruger oven i købet har startet, og dermed efterlade en hullet diskussion, som ikke giver mening.
Jeg kan bl.a. nævne Sir48 her og Anjoe i samme diskussion som du henviste til før, hvor jeg også tilbagerullede slettelse (se her). Der er flere tilfælde, men jeg blev overbevist om, at det er det eneste rigtige efter den absurde diskussion med Bruger:Eagle-Eye. Hvis du ser ændringerne igennem (historikken), så danner det en masse dobbeltarbejde, hvis en bruger begynder at slette sin egen diskussion. Hvis det var blevet håndhævet, så havde folk ikke skrevet den samme besked flere gang.
I øvrigt påstår du, at jeg ved flere lejligheder har gjort rullet en brugerdiskussion til. Dette er ikke tilfælde så vidt jeg husker, og jeg vil gerne se det dokumenteret.
Mht. blokeringen så kan det efterhånden være lige meget. Det var kun for en dag, og den tid er snart slut. --Maitch 10. sep 2005 kl. 20:25 (CEST)


I øvrigt vil jeg henvise til Hjælp:Diskussionssider#Standarder. Specielt afsnittet Redigér ikke andres kommentarer og Arkivér, snarere end at slette. For at lige afrunde mit synspunkt, så synes jeg det er i orden at slette sin egen tekst, så længe der ikke er andre, som har svaret på det. Dette tilfælde var ingen af delene. --Maitch 10. sep 2005 kl. 20:34 (CEST)

Man kan diskutere om Bruger:62.61.128.153 har begået hærværk eller ej - jeg synes det fortsat ikke , jeg vil højest kalde det en sandsynligvis uforvarende, mindre fodfejl. Men uanset hvad, så blokerer man ikke efter én fejl uden nogen form forudgående advarsel.

Jeg har ikke kunne finde andre eksempler på at du har gendannet en brugerdiskussion end det givne. Jeg beklager at jeg brugte ordet flere. I øvrigt finder jeg at brugerdiskussionssider er anderledes end andre diskussionssider. Byrial 11. sep 2005 kl. 00:05 (CEST)

Hej Maitch, kan du flytte DSB ME 1101-1159 til DSB ME 1501-1537 og slette derefter DSB ME 1101-1159? - Artiklen beskriver DSB Litra ME, men numrer er fra DSB Litra MY. -- :de:Benutzer:Ska13351, 30. sep 2005

Specialfunktion til billeder, som ikke bruges?[rediger kildetekst]

Ved sletningen af Speciel:Unusedimages skrev du, at man kunne bruge en specialfunktion i stedet. Hvad er det for en?--Heelgrasper 3. okt 2005 kl. 17:33 (CEST)

Specialfunktionen er Speciel:Unusedimages, der både har billederne sorteret efter dato og er bedre opdateret end en liste fra et databasedump. --Maitch 3. okt 2005 kl. 17:37 (CEST)

Tak. Så lærte jeg også noget i dag:) --Heelgrasper 3. okt 2005 kl. 17:41 (CEST)

Hej Maitch!

Du har en del redigeringer med beskrivelsesteksten "null". Bare af nysgerrighed: Hvad er ideen med dem? --Palnatoke 10. okt 2005 kl. 09:06 (CEST)

Efter at skabelonen {{histstub}} blev opdateret, så vil artiklerne ikke vises i den nye kategori før der kom en ny redigering. Derfor lavede jeg en null edit i nogle af tilfældene, der som regel bestod af et linjeskift. Jeg vil ønske at kategorierne godt kunne opdatere sig selv, når en skabelon bliver opdateret. --Maitch 10. okt 2005 kl. 13:03 (CEST)
Nåja. Naturligvis. --Palnatoke 10. okt 2005 kl. 13:25 (CEST)
Jeg kan godt kaste et script efter det, hvis der er flere tilfælde tilbage? -- Bruger:Wegge 10. okt 2005 kl. 14:48 (CEST)
Du må gerne kaste et script efter "sider, som rummer en skabelon, der er blevet opdateret efter siden selv". --Palnatoke 10. okt 2005 kl. 14:50 (CEST)
Jeg har rettet alle de artikler, der var berørt af min skabelonredigering. --Maitch 10. okt 2005 kl. 14:53 (CEST)
Det var noget af en definition. Jeg tror det kommer til at kræve en del database granskning af det seneste dump, men jeg skal se hvad jeg kan finde ud af. -- Bruger:Wegge 10. okt 2005 kl. 14:57 (CEST)
Og det er vel at mærke kun interessant, hvis det er en kategori, der er blevet ændret/tilføjet/slettet fra skabelonen. Jeg tror det er ret svært, at lave manuelt – og bør helt undgås ved at tænke kategoristrukturen ordentligt ;) --Morten Barklund 10. okt 2005 kl. 15:00 (CEST)
Kategoristrukturen? Den tænker vi ordentligt hele tiden og så igen. Men du har naturligvis ret i at det kun er der, hvor skabelonændringen har gjort noget med kategorier. --Palnatoke 10. okt 2005 kl. 15:05 (CEST)

tekstløse artikler[rediger kildetekst]

Hey Maitch
Tak fordi du gjorde mig opmærksom på at min Wolverine artikel manglede tekst, har tilføjet lidt nu. Grundene til at jeg glemmer det, er fordi jeg arbejder lidt på mine bokse i skoletiden og sent om natten, hvor jeg er lidt under tidspres. Glemmer så bare at tilføje lidt mere dagen efter. Men skulle det ske igen, så gør mig gerne opmærksom på det, så skal jeg nok rette det til hurtigst muligt.

P.S. Vil det være muligt at få et "Marvel Comics/DC Comics" tema eller bare et generelt "Tegneserie" tema kørende på et tidspunkt? Vil gerne stå for det med Marvel/DC og rette det til, hvis der er forkerte oplysninger, for det er lidt for hårdt og tidskrævende for mig, hvis jeg skal lave absolut alt fra bunden af (derfor vil jeg gerne have lidt hjælp fra andre).
--Hecko X 15. okt 2005 kl. 14:52 (CEST)

Jugoslaviske billeder[rediger kildetekst]

Hey Maitch Billedet af Ante Pavelic er fra den Jugoslaviske Arkive (Arhiva Jugoslavije), og er brugt i min bog om Jugoslaviens historie som udkommer inden længe. Jeg har mange flere billeder fra krigstiden, men måske skulle jeg vente med at sætte dem ind? mvh Bobby 22. okt 2005 kl. 20:44 (CEST)

Hej Maitch

Arkivet er "public domain". Mange af billederne fra 2. verdenskrig er brugt i undervisningen i skolerne (jeg er selv født i Jugoslavien) og er tilgængelige for offentligheden. hilsen Bobby 22. okt 2005 kl. 20:58 (CEST)

I brug tegnet[rediger kildetekst]

Hej Maitch I brug tegnet er ikke sat ind for at genere nogen, men når man lægger par hundrede sider som skal linkes med hinanden, så kan det ikke gøres på en dag, når man skal på arbejde, sover, spiser mm.

mvh Bobby 30. okt 2005 kl. 20:57 (CET)

Det er slet ikke meningen at skabelonen {{Ibrug}} skal bruges til flere skabeloner eller i flere dage. Det er for at indikere at man i det nærmeste stykke tidsrum vil komme med en stor opdatering på én artikel, hvor det vil være irriterende, hvis der kom en redigeringskonflikt i mellemtiden. De fleste af dine sider har du startet selv, så du kunne bare lade være med at oprette dem før du er færdig eller arbejde på en underside til din brugerprofil, og flytte dem når de er klar. Linkning af artikler må høre til kategorien af ting, der sagtens kan udføres uden {{Ibrug}}. --Maitch 30. okt 2005 kl. 21:05 (CET)

Hej, du raderade denna bild den 3 augusti. Samma bild finns på WikiCommons men utan licens. Kan du kolla vilken licens bilden hade på danska Wikipedia innan den raderades? Thuresson 5 november 2005, kl. 20:42 CET

Brugeren Hans Jorn har forladt Wikipedia-projektet, og har dermed efterladt nogle halvfærdige projekter. Som man kan læse på Bruger diskussion:Hansjorn så har han sagt ja til, at alle de billeder han selv har taget, er under licensen GFDL. --Maitch 13. nov 2005 kl. 23:43 (CET)

Sletning af maleri af Hugo Larsen[rediger kildetekst]

Jeg har i dag fået slettet et billede, som jeg har lagt op til artiklen Hugo Larsen. Jeg er ny på Wikipedia og forstår ikke helt, hvad der foregår. Billedet er et, som jeg ejer originaldias af. Jeg ejer også rettighederne til dette fotografi. Jeg har nøje overvejet, om jeg ville frigive det til offentlig anvendelse og har besluttet at lægge en scanning i lav opløsning op. Kort tid efter er det blevet fjernet af administrator Maitch med bemærkningen 'fjerner billede omfattet af copyright'. Det er åbenbart min pligt at bevise, at billedet er mit. Men hvordan gør jeg det? -- Jan Tuxen 13. november 2005 kl. 22:4

Hej maitch. Er du administrator her i wikipedia. (skrev Yagan)

Ja, det er jeg. Kan du fortælle mig, hvorfor du spørger disse spørgsmål på de forskellige brugersider. --Maitch 13. dec 2005 kl. 00:27 (CET)
Jeg spørger fordi jeg vil gerne vide dem som er Administrator.

--yagan 13. dec 2005 kl. 14:27 (CET)

Det er nok lettere for alle, hvis du blot læser listen over administratorer. --Palnatoke 13. dec 2005 kl. 14:36 (CET)

Hejsa,

Jeg har åbenlyst misforstået et eller andet omkring DK5-systemet. Vil du ikke uddybe lidt om, eller hvornår, det bruges på wikipedia? --Nica 15. dec 2005 kl. 17:11 (CET)

Hansjorn begyndte at kategorisere en lang række artikler med DK5-kategorier, men mødte stor modstand. Efter at han er holdt op, er der ingen, der har udtrykt ønske om at opretholde et semi-parallelt kategorisystem oveni hvad vi allerede har. Derfor slettes DK5-kategorierne fra artiklerne. Der er en masse diskussion om emnet rundt omkring. --Palnatoke 15. dec 2005 kl. 17:19 (CET)
Læs også WP:L#DK5. Mvh. Maitch 15. dec 2005 kl. 17:21 (CET)
Tak for redegørelsen. Og ja, der er ganske rigtigt en masse diskussion -- hvilket er grunden til at jeg ikke kunne finde en status, det bliver en anelse rodet og så er det svært for en nyankommen som jeg at se konsensus. Så jeg tænkte at når andre artikler havde dem, så kunne man lige så godt... det vil jeg undlade fremover. --Nica 15. dec 2005 kl. 17:23 (CET)
Jeg bemærkede i øvrigt lige: Der er et link til DK5-indekseringen fra forsiden... er det meningen? --Nica 16. dec 2005 kl. 14:36 (CET)
Spørgsmålet er nu lagt til diskussion på Skabelon diskussion:Forside Kategorilinje. --Palnatoke 16. dec 2005 kl. 14:44 (CET)
  • lol* - tak fordi du lavede en flertydig til akkord - jeg er også gang med at skrive lidt om på. Ændrer nok din Akkord (løn) til Akkord (lønaftale) ...
Helt i orden. --Maitch 14. jan 2006 kl. 22:48 (CET)

Penselsvins billed[rediger kildetekst]

Hej Maitch

Tak for velkomsten. :o) Første spørgsmål, må være hvordan jeg dog svarer dig. *GG* Nu håber jeg at jeg har fundet det rette sted. ;o)

Det er ikke mig selv der har taget billedet, men hvis jeg får en beskrivelse af hvad det lige indebærer at give fri licens, så vil jeg fluks spørge fotografen, det vil da være trist, hvis det forsvinder igen.

Jeg har endnu et spørgsmål, hvordan logger jeg på, hvis jeg ikke lige skal gennem læg en fil op? Jeg har skrevet en masse i går, men det er som anonym, så jeg ikke så nemt kan finde det igen. :(

MVH Ditte/ DottedLine

Du sletter for hurtigt[rediger kildetekst]

Jeg er i gang med at skrive en lang vandskelig artikel og så sletter du den.Haabet 29. jan 2006 kl. 16:28 (CET)

Ja, det var noget værre vås. --Maitch 29. jan 2006 kl. 16:29 (CET)
Haabet, når du tvivler så meget på dine egne evner at du starter med at sætte {{QA}} ind i den, burde du helt undlade at skrive den. -- Bruger:Wegge 29. jan 2006 kl. 16:32 (CET)

MediaWiki:Common.css[rediger kildetekst]

Jeg ser med glæde, at wikitable endelig har fundet vej til dansk wikipedia - og jeg kan se at du har oprettet MediaWiki:Common.css som skrivebeskyttet side.

Der er desværre et par fejl i css-koden, som skal rettes inden wikitable-klassen kan bruges: I flg. 3 linjer skal de afsluttende kommaer fjernes:

table.wikitable th, table.wikitable td,
table.wikitable th,
table.wikitable caption,

Kan/vil du gøre det? Mvh Fred Bradstadt 31. jan 2006 kl. 22:46 (CET)

Ja, det er gjort nu. Tak for henvendelsen. --Maitch 31. jan 2006 kl. 22:51 (CET)
Det var hurtigt :-) Jeg takker mange gange. --Fred Bradstadt 31. jan 2006 kl. 23:44 (CET)

Skal de være i toppen eller i bunden? Venlig hilsen--So9q 16. feb 2006 kl. 01:01 (CET)

De skal være i bunden. --Maitch 16. feb 2006 kl. 01:53 (CET)

Skuespiller kategori![rediger kildetekst]

Var indblandet i miseren om skuespillerkategorien sidste år, hvilket resulterede i at jeg blev slettet fra kategorien. Min sletning var fuldt beretiget da jeg tydeligevis ikke overholdte reglerne.

Men, nu faldt jeg lige forbi og kan se at andre fik lov at blive på trods af at deres omstændigheder er magen til mine! Det er jo tydelige at bl.a. Jeppe Schrøder selv har oprettet siden og hamselv og bla. alle de sider ham laver i kraft af (www.scenekunstner.dk og www.synlighed.com).

Oprydningen burde vel gælde alle, men I har sikkert rigeligt travlt.

Mvh. J. Gondolf

Jeg har nu slettet hans artikel, så der er konsekvens over vores beslutninger. Det er desværre svært at holde orden i snart 40.000 artikler. --Maitch 24. feb 2006 kl. 18:54 (CET)

Medejer af Bubble?[rediger kildetekst]

Nej, jeg er ikke medejer af Bubble. Ja, jeg er ikke sikker på hvordan man bruger det her. Men jeg kan ikke forstå hvorfor mennesker er så onde over for dig. Jeg oprettede ikke min side for reklamens skyld. Hvorfor skulle jeg lave reklame for et firma som jeg ikke har noget med at gøre? Martin, ja, det er mit navn. Men det betyder ikke at jeg Martin Sorensen fra Holland. - Martin S. Steww (Martinboy) 7. marts 2005 kl. 19:12 (CEST)

Die Linkspartei[rediger kildetekst]

Hej Maitch, jeg har gemt artiklen Die Linkspartei ved en fejltagelse under Die Linkspartei. (med punkt) i stedet for Die Linkspartei (uden punkt). Kan du slette den første bidrag? Undskyld og Tusend tak!! - Angelboer 12. marts 2005 kl. 13:36(CEST)

Hvorfor laver du hærværk og slætter licensen når jeg har sat den på? 14. mar 2006 kl. 10:28 (CET)

Fordi du glemmer at fortælle, hvor du har billederne fra. Det er ikke nok at sige at de er gamle. --Palnatoke 14. mar 2006 kl. 10:34 (CET)
Hvis du gad at læse og forstå dine egne beskeder, så har du fået svaret en million gange før. Der er ikke angivet en kilde. --Maitch 14. mar 2006 kl. 12:15 (CET)
1. Det er svært at finde beskederne i alt det rod som er på min diskutions side.Haabet 14. mar 2006 kl. 18:42 (CET)
Jeg har faktisk tilføjet kilder.Haabet 14. mar 2006 kl. 18:42 (CET)
Det hjæper ikke at tilføje en kilde. hvis der skulle mangle en et sted, da kilden jo bliver slettet.Haabet 14. mar 2006 kl. 18:42 (CET)
Der må være noget andet galt når det ikke nytter at angive en kilde. Problemet må være teknisk, at deres browster ikke kan vise min tekst eller problemet er at I ikke vil læse teksten. Hvad skal jeg dog gøre hvis problemet er jeres problem?Haabet 14. mar 2006 kl. 18:42 (CET)

Billeder uden licens 2[rediger kildetekst]

Hej Maitch, Det er ikke noget at snakke om. Det mangelede da bare, at jeg ikke skulle rydde op efter mig selv. Det er nu gjort. I de fleste tilfælde ved indsættelse af <NowCommons>, et par gange ved <GFDL-self> og en enkelt ved <slet>. Igen: tak for dit store arbejde med dette irriterende efterslæb.--Sten Porse 14. mar 2006 kl. 22:36 (CET)

Klar på at være duks?[rediger kildetekst]

Malene sendte mig et "nødråb" pr mail, men jeg vil ikke være aktiv midt på måneden pga. planlagt ferie. Kan du klare tjansen der? Rune Magnussen 5. jul 2006 kl. 21:33 (CEST)

Wiktionary[rediger kildetekst]

Hej Maitch,

du har overført en del artikler til Wiktionary, men når historikken ikke er med, er det et brud på GFDL, som Wikipedias og Wiktionarys indhold jo skal rette sig efter. Jeg håber at du snarligt får indsat historikken i Wiktionary-siderne (en nødløsning kan være at gøre som på wikt:Diskussion:sadi), så vi slipper for at skulle slette en masse artikler på Wiktionary. Dette emne er i øvrigt til diskussion ved Landsbybrønden. --Palnatoke 23. aug 2006 kl. 08:13 (CEST)

Hej Palnatoke,
Det er godt du har gjort mig opmærksom på dette problem. Hvis jeg gør noget lignende i fremtiden vil jeg gøre det korrekt. Mht. de gamle artikler vil jeg ikke gøre noget ved det, da jeg ikke mener det er vigtigt nok. Hvis folk vil sagsøge mig, så må de være velkomne. --Maitch 16. sep 2006 kl. 14:01 (CEST)

Velkommen tilbage![rediger kildetekst]

Hej Maitch, I al korthed: Velkommen tilbage. Du har været savnet!--Sten Porse 16. sep 2006 kl. 14:07 (CEST)

Tak for velkomsten. --Maitch 16. sep 2006 kl. 14:08 (CEST)
Der skal også lyde et velkommen harfra. Et halvt år er længe at undvære dig. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 16. sep 2006 kl. 14:09 (CEST)
Tak igen. --Maitch 16. sep 2006 kl. 15:36 (CEST)
Dejligt at se dig tilbage på holdet Maitch, som Sten skriver har du været savnet :-) Mvh Malene Thyssen 17. sep 2006 kl. 01:02 (CEST)

Ref-tilbagerulning[rediger kildetekst]

Hej Maitch, Det var mig der bad palnatoke om at tilbagerulle dine ændringer på Wikipedia:Artikler som indeholder en Ref-skabelon (Tilbage til ...), da jeg ikke selv kunne (jeg havde blokeret mig selv). Grunden er at vi nu bruger Skabelon:Taxobox2 i stedet for de gamle taxobox-skabeloner. De artikler du fjernede bruger de gamle taxobox-skabeloner og burde derfor ikke fjernes fra listen, da det ikke er de "rigtige" taxoboxe. Jeg har derfor tilbagerullet dine ændringer. Jeg undskylder at jeg ikke forklarede det noget tidligere, men min kolde wikityrker forhindrede mig :-) --Lhademmor 17. sep 2006 kl. 20:44 (CEST)

Ærligt talt. Det jo nemt nok at finde de artikler der bruger den første taxobox. Det er jo bare at se hvem der bruger skabelonen. Jeg kan ikke stadig ikke se nogen grund til at tilbagerulle, men du finder dobbeltarbejde spændende. I øvrigt er det dårlig stil at tilbagerulle en tydeligvis stor ændring uden en forklaring. --Maitch 17. sep 2006 kl. 21:03 (CEST)

Konvertering af formatet i botaniske taxoboxe[rediger kildetekst]

Hej Maitch, Du kan roligt lade din robot lave omformateringen af de botaniske artikler. Jeg er - som som vist også du - en stor tilhænger af orden, for det gør brugernes søgearbejde væsentligt lettere. Desværre evner jeg ikke selv at klare disse ting, så det er med både begejstring og taknemmelighed, jeg bifalder dine tiltag. Fortsæt endelig! Mvh.--Sten Porse 2. okt 2006 kl. 19:22 (CEST)

bot question[rediger kildetekst]

hi, i am running in bot which adds the {{Link FA|xx}} templates - so far right beside the interWikiLink because i think it is much easier to find that way and does not make the source longer than it is already at featured articles. your bod placed it instead on top of the interwikilinks. is there any policy in the danish wikipedia which says how it has to be done? i don't want a bot-edit-war :) greetings - Mandavi

Well, I was using the AutoWikiBrowser, which does this automatically when you do general fixes. I don't personally care where these templates are and we have no policy on it on dawiki. I don't know if this reflects a policy on enwiki. The only reason why the pages where changed was because my bot already had something else to do with these pages. --Maitch 2. nov 2006 kl. 16:04 (CET)

Hej Maitch!

Är du tills vidare färdig med experimenten på [[Skabelon:Sandkasse? Vi är några stycken som har uppmanat en användare att göra en ny version av en mall (= skabelon, ursäkta att jag skriver på svenska); men han klagar över att han inte förstår det tekniska. Jag vill gärna föreslå honom att experimentera litet med Skabelon:Sandkasse; men inte om det leder till några problem för dig att allt där ersätts. (Se vidare Diskussion:Færøerne#Skabelon:Færøsk bygd.) Jörgen B 4. nov 2006 kl. 18:02 (CET)

Hej. Jo, jeg er færdig med skabelonen, så han kan godt overtage den. --Maitch 4. nov 2006 kl. 18:17 (CET)

encyklopædi[rediger kildetekst]

BETYDER ALMEN DANNELSE - undlad venligt at slette artikler før du har talt med forfatteren!

Overtagelse af ansvar?[rediger kildetekst]

Hej Maitch, Kunne du overtales til at overtage ansvaret for at konkludere på Wikipedia:Landsbybrønden/Stednavn (kommune) isf Stednavn (sogn)? når tiden kommer? Jeg planlægger en Wikiferie og forsøger at undgå at efterlade løse tråde. --Martin Manscher 12. nov 2006 kl. 14:15 (CET)

Hej Martin. Det er godt nok en lang wikiferie du skal på. Jeg skal prøve at se om jeg kan huske det til den tid. --Maitch 12. nov 2006 kl. 16:40 (CET)
Ja, mit Wikipedia-tidsforbrug er helt opppe i det røde felt, så nu tager jeg en "kold tyrker", men forsøger som sagt at lukke de sager jeg har i gang. --Martin Manscher 12. nov 2006 kl. 21:58 (CET)
Tja, jeg kan kun anbefale at tage en kold tyrker. Jeg har selv fået en del ud af det. Håber vi ses igen. --Maitch 12. nov 2006 kl. 23:23 (CET)

Sammenskrivning af to artikler om 'Cunningham's White'[rediger kildetekst]

Hej Maitch, som du ser har jeg revideret og sammenskrevet de to artikler om Rododendron-sorten 'Cunningham's White'. Man beder om, at vi henvender os til en admin, når sammenskrivningen er sket. Det være hermed gjort - med en undskyldning for ulejligheden. Mvh. --Sten Porse 15. nov 2006 kl. 22:16 (CET)

Helt i orden. Det er hermed gjort. --Maitch 15. nov 2006 kl. 22:20 (CET)

Evaluering af The Simpsons-artikel[rediger kildetekst]

Eftersom du selv har produceret en del af indholdet i Simpsons-artiklen, ville det være lækkert, hvis du gad korrekturlæse min oversættelse og evt. kommentere på manglen af illustrationer, og hvad vi gør ved det. Jeg har sat en evaluering i gang, men der sker ikke lige så meget... --PhoenixV 14. jan 2007 kl. 13:32 (CET)

Input om afstemningsregler for AA[rediger kildetekst]

Undskyld, jeg sådan trænger mig på, men vi er i øjeblikket i gang med at debatere afstemningsreglerne for anbefalede artikler på Landsbybrønden, og der er stærkt brug for mere brugerinput, da den nuværende diskussion har delt sig i to diametralt modsatte holdninger. Du har jo tidligere deltaget i afstemningen om anbefalede artikler, og jeg håber derfor, at du vil være med til at finde en løsning, så projektet kan bestå. På forhånd tak! --PhoenixV 20. mar 2007 kl. 12:29 (CET)

Botbeskrivelse[rediger kildetekst]

Hejsa!

Kan jeg få dig til kort at beskrive din bot på Wikipedia:Botformidlingen?

På forhånd tak

Palnatoke

Jeg har læst om denne Yagan. Lader til, at han er blevet blokeret adskellige gange.(Skrev Allano (diskussion • bidrag) 25. aug 2007, 17:29. Husk at signere dine indlæg.)

Inaktivitet[rediger kildetekst]

Inaktiv i 3 måneder/Inactive for 3 months
Du har ikke i en periode på over 3 måneder bidraget til Wikipedia. Hvis du ikke inden for 3 måneder efter indsættelsen af denne skabelon laver mindst ét bidrag til Wikipedia kan du risikere at få frataget dine administratorrettigheder.

You haven't contributed to Wikipedia in over 3 months. If you don't make one contribution in the next 3 months from when this template was put on your talkpage, your sysadmin-rights might be revoked.

Med venlig hilsen CarinaT 15. sep 2008, 15:44 (CEST)
Fratagelse af administratorstatus/Removal of sysop access
Du har ikke i en periode på over 3 måneder siden indsættelsen af skabelonen herover bidraget til Wikipedia. Der vil blive lavet en anmodning på meta om fratagelsen af din administratorstatus jf. Wikipedia:Administratorer/Fratagelse af rettigheder. Med venlig hilsen Christian Giersing (Skriv til mig her...) 15. dec 2008, 19:38 (CET)


WikiProjekt Tv-serier[rediger kildetekst]

Projektet har desværre stået lidt stille i en længere periode, men jeg vil nu prøve at få lidt gang i det igen. Jeg skriver da jeg kan se du har meldt dig til projektet, og vil derfor høre om du stadig er interesseret, eller hvordan din status i forhold til projektet er. Vil derfor blive henrykt, hvis du vil være så venlig at tilkendegive din status på projektsiden, så vi i det nye år kan få arbejdet med en masse tv-serie artikler.

Med venlig hilsen, og håb på lidt fut i projektet igen --Chrallle 31. dec 2008, 02:33 (CET)

10-årsklubbben[rediger kildetekst]

Hei,Maitch,

Jag vill gärna bjuda in dig att bli medlem i Wikipedia:10-årsklubben.

10-årsklubben er en uformel gruppe af brugere, der har været aktive på Dansk Wikipedia i ti år eller mere.

Klubben er en dansksproget del af Ten Year Society.

Medlemskabet er frivillig og åbent for alle, der har bidraget på Wikipedia i mindst ti år.

Den som ønsker at markere sit medlemskab på sin brugerside kan gøre det med skabelonen:

{{Medlem i 10-årsklubben}}

Medlemmer med denne skabelon på brugersiden vises også i Kategori:Wikipedia:Medlemmer i 10-årsklubben

Velkommen! Dan Koehl (diskussion) 8. mar 2015, 03:40 (CET)