Brugerdiskussion:Palnatoke/Julequiz/2011

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Om uddybningssporet[rediger kildetekst]

Jeg synes, at det er lidt uklart: Skal artiklerne valgt i uddybningssporet være færdige i den uge, de er lagt ud? Eller skal de bare være færdige inden 25. december? --Arne (Amjaabc) 4. dec 2011, 11:28 (CET)

25. december. --Palnatoke 4. dec 2011, 11:51 (CET)
Fint - så fortsætter jeg med Goidelisk. --Arne (Amjaabc) 4. dec 2011, 13:31 (CET)
Dette spor går ud på at forbedre en række artikler. Forbedringen måles således:
  • For hver fordobling af artiklens længde gives 5 point
  • For at artiklen bliver udpeget til ugens artikel gives 3 point
  • For at artiklen bliver udvalgt som lovende artikel gives 4 point
  • For at artiklen bliver udvalgt som god artikel gives 6 point
  • For at artiklen bliver udvalgt som fremragende artikel gives 8 point
  • For at artiklen bliver indtalt fordobles pointtallet

Jeg vi vove den påstand at ingen artikler når at få point for Ugens artikel, lovende artikel, god artikel eller fremragende artikel. Og foreslår derfor at der i næste runde, 2012, kunne gives point for antal nye tilkommende links ud af artiklen og indgående links, samt antalet af nye referencer og nye billeder. --Villy Fink Isaksen 15. dec 2011, 16:54 (CET)

Eller andre objektive eller subjektive mål for kvalitet. --Villy Fink Isaksen 15. dec 2011, 17:00 (CET)
Jeg er ganske enig med Villy, ikke mindst fordi hele processen med at få en udnævnelse tager tid. UA tager fire uger, LA kan måske nås, men GA og FA kræver først lavere niveau og derefter tid til at få stemmer. Det kan umuligt nås inden for en måned.
I øvrigt vil jeg også foreslå, at du i stedet for at bruge en algoritme, der giver tilfældige artikler, i højere grad prøver at lægge subjektive vurderinger til grund for valget. Der tænker jeg på emner, der har gode udenlandske forbilleder (dvs. pænt store artikler på et af vore (relativt forståelige) nabosprog). Det er nemt at finde stubbe på da-wiki, hvor en-wiki (eller sv-wiki, de-wiki etc.) har gode artikler. Og der gemmer sig den slags artikler inden for alle emner, vil jeg hævde. Samtidig er sjovere for deltagerne, vil jeg mene... Mvh. Arne (Amjaabc) 15. dec 2011, 17:13 (CET)
Jeg overvejer gerne udvælgelseskriterierne - de er tydeligvis ret arbitrære i år. Hvad point for flere links og referencer angår, havde Byrial i sin tid et toolserver-værktøj, der kunne tælle røde og blå links. Den slags værktøjer mangler jeg. Sig endelig til, hvis I kender til nogle. --Palnatoke 16. dec 2011, 11:27 (CET)

Den opmærksomme læser vil have bemærket at artiklerne i udvidelsessporet allesammen er 2011 bytes lange til at begynde med. Jeg benytter CatScan V2.0β til at finde artikler, og hvis man om lørdagen udvider en artikel til netop denne længde, er der en chance for at jeg tager den med om søndagen. Jeg siger ikke at der er nemt at game systemet på denne måde, men jeg syntes lige jeg ville gøre opmærksom på det... --Palnatoke 5. dec 2011, 15:08 (CET)

Spørgsmålssporet[rediger kildetekst]

Jeg har lagt mærke til at mange at de nyoprettede artikler mangler indgående links - bare til overvejelse. --Villy Fink Isaksen 21. dec 2011, 18:53 (CET)

Min observation gjaldt ny mere "Billedsporet" - men gælder sikkert også "Spørgsmålssporet". --Villy Fink Isaksen 21. dec 2011, 19:26 (CET)
Glimrende observation - det følger jo nok naturligt med konceptet "find en artikel til dette billede" (og nok også med konceptet "hvilken finurlighed tænker han så på idag?") --Palnatoke 21. dec 2011, 19:30 (CET)

Har fulgt godt med..[rediger kildetekst]

men ikke deltaget i denne quiz. Håber, at få overskud til at deltage næste år. Vil helt uautoriseret tildele Bruger:Palnatoke maximumpoint for initiativet. Glædelig jul.

Ridder af Wikipedia-Barnstar
Palnatoke


Ramloser 23. dec 2011, 07:25 (CET)

Tak! --Palnatoke 23. dec 2011, 07:31 (CET)