Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 14

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Metadata for valgresultater[rediger kildetekst]

Hej Steen

Jeg antager (ret mig, hvis det er forkert), at det er dig, som står bag den fine integrering af data, der automatisk styrer data om befolkningstal fra Danmarks Statistik. Derfor vil jeg høre dig ad, om dette er muligt med denne tabel "VALGK3". Jeg vil gerne stå for programmeringen af en skabelon, der kan håndtere disse data. Er det et samarbejde, som du kan være interesseret i?

Med venlig hilsen Jonas/Laketown  (disk) 11. nov 2013, 20:54 (CET)

Hej Jonas. Jeg er ramt af del aktivitet i denne næste uges tid inklusiv valgdagen.. så jeg få ikke kigget på noget før efter det. Men har du set et eksempel på en anden wiki, som kan bruges som eksempel? Ellers er wikidata ved at være klar til at modtage tal som data. Jeg håber at i løbet er det næste år at ændre befolkningstal til at være på wikidata, så de nyeste tal kan bruges af alle wiki'er. Det samme er oplagt at lægge stemmetal fra valg der. --Steen Th (diskussion) 12. nov 2013, 16:39 (CET)
Hej igen. Jeg har desværre ikke set et eksempel; men tanken opstod, da jeg arbejdede med Byrådet i Favrskov Kommune 2009-2013 og Politik i Favrskov Kommune (midlertidig placering: Bruger:Laketown/Politik), der har afsnit, som indeholder de samme data. Jeg må indrømme, at jeg har tabt interessen for Wikidata lidt. Det går lidt for langsomt fremad - men sådan er det jo med programmering. Er der et sted, hvor jeg kan følge processen? Palnatoke har foreslået et wikiprojekt, som inden længe kunne være fedt at få igang. --Laketown  (disk) 13. nov 2013, 14:55 (CET)
Jeg følger wikidata via Wikidata:Project chat - "Numbers datatype" er pt. aktuel. På d:Wikidata:Property proposal/Pending/1 er der en lang liste over egenskaber, som kan oprettes, når nummertypen er klar. For det blokere indbyggertal, areal og valgresultater. For når det er klar, kan infobokse for byer mv begynde at bruge de fælles data i wikidata. Men det bliver et større projekt at få lagt de data op. Men det gør vedligeholdelsen lettere.
Men jeg synes at vi bør forberede det, så vi er klar, når wikidata er klar. --Steen Th (diskussion) 14. nov 2013, 22:10 (CET)

Wikidata weekly summary #84[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #85[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #86[rediger kildetekst]

Danish Air Transport[rediger kildetekst]

Hej. Kan du ikke be' din bot om at køre udenom Danish Air Transport. Der er ingen der søger under Air Transport, men derimod det fulde navn. - eller den almene omtaleform 'DAT'. Dbh. --Pixi Uno (diskussion) 3. dec 2013, 19:34 (CET)

Wikidata weekly summary #87[rediger kildetekst]

rettelse til kirkeskabelon[rediger kildetekst]

Hej Sten.

Gider du se på skabelonen Infobox ved kirkeartiklerne: stavefejl: ekserne henvisninger skal være eksterne henvisninger.--Kort til kirken (diskussion) 1. dec 2013, 09:00 (CET)

Jeg har rettet {{Infoboks kirke}}. --Steen Th (diskussion) 1. dec 2013, 09:06 (CET)
Hej Steen.
Der er stadig fejl visse steder vedr. gammel/ny kommune, se f.eks.: Gesten Sogn og Bække Sogn.--Kort til kirken (diskussion) 9. dec 2013, 17:34 (CET)
Det er sogne-artikler, som håndteres af et andet sæt skabeloner. Det ligner at de nye kommuner ikke er kommet ind infoboksen på de artikler. Men det må tjekke på et eller andet tidspunkt. --Steen Th (diskussion) 9. dec 2013, 17:44 (CET)

Wikidata weekly summary #88[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #89[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #90[rediger kildetekst]

WPCleaner problem[rediger kildetekst]

Hej Steen. Jeg faldt over denne rettelse, du har lavet med WPCleaner: [1] - den er i hvert fald ikke helt ok. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 30. dec 2013, 22:41 (CET)

Hej Arne. Du har ret med billedlink - den anden er ok. --Steen Th (diskussion) 30. dec 2013, 22:56 (CET)
Ok. Godt nytår herfra. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 31. dec 2013, 06:37 (CET)