Brugerdiskussion:TONICA Aarhus

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej og velkommen til.

Din artikel om TONICA Aarhus er blevet flyttet til din sandkasse, som du finder her: Bruger:TONICA Aarhus/sandkasse.

Årsagen til flytningen er, at der er en række problemer med artiklen, som bør rettes før end den kan lægges op på Wikipedia.

Der er primært fire væsentlige problemer:

  • For det første er det tvivlsomt, om TONICA Aarhus i det hele taget er "kendt nok" til at have en artikel på Wikipedia. Prøv at læse om Wikipedias kriterier for artikler. Orkesteret har en lang historie, hvilket trækker op, men umiddelbart er jeg i tvivl om, hvorvidt orkesteret opfylder kriterierne.
  • For det andet antyder dit brugernavn, at du er involveret i orkesteret. Det er generelt en meget dårlig idé at skrive om sig selv, sin arbejdsgiver eller om emner, hvori man har en personlig interesse. Det skyldes, at man er dårlig til at vurdere sin egen relevans (jf. det første problem i artiklen), og at man er dårlig til at skrive en neutral artikel om emnet (jf. det næste problem i artiklen).
  • For det tredje skal artikler være skrevet neutralt. Det er din artikel ikke - tværtimod.
  • For det fjerde er Wikipedia en encyklopædi, et leksikon. Det er ikke en personlig hjemmeside eller en "profil" på et socialt medie. En artikel om et emne skal derfor ikke være noget med "vi er sådan og sådan" og "vi laver det og det".

Du kan prøve, om ovennævnte kan rettes til. Jeg tvivler, også fordi det som nævnt er rigtig skidt at skrive om sig selv. Vent hellere til en udenforstående finder jeres orkester tilstrækkelig interessant at skrive om. Det plejer at være lakmusprøven på, om noget er tilstrækkelig relevant.

En sidste detalje er, at dit brugernavn også er i strid med Wikipedias norm for brugernavne. Du kan bede om at få navnet omdøbt. --Pugilist (diskussion) 7. aug. 2023, 11:12 (CEST)[svar]