Diskussion:Albanien

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Albanien er kandidat til at blive lovende artikel. Hvis du ikke har ydet væsentlige bidrag til artiklen, kan du enten bekræfte eller afvise denne nominering som foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler.
Artiklen Albanien har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 6, 2021.

Huskeliste for Albanien: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Afsnittet om Klima fra den engelske artikel var af lav kvalitet, og fuldstændigt uden kilder, så det er ikke blevet oversat. Skal vi have et Klima-afsnit må vi få info andetsteds fra. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 29. aug 2016, 16:29 (CEST)
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Fin infoboks. Der står et sted om et (ikke verificeret) nationalt motto: Feja ë Shqiptarit është Shqiptaria ... Der er nu ikke tale om et egentligt motto. Men om en karakteristisk udtalelse fra 1800-tallet, som jævnligt citeres, senest fx af præsident Moisiu i en tale i Oxford (november 2005) om religionsforhold i Albanien. Så jeg vil om lidt rette formuleringen til: Selvkarakteristisk udtalelse: Feja ë Shqiptarit është Shqiptaria ... (udtalelse fra 1800-tallet som jævnligt citeres). Vh --Bjoerna 28. jan 2006 kl. 10:19 (CET)

Pyramideforetagender[rediger kildetekst]

Internt link ændret fra Pyramidespil til Pyramideforetagender. Ordet spil er ikke helt dækkende i det albanske tilfælde. 'Foretagender' er en slags oversættelse af det engelske 'schemes'. --Bjørn Andersen 23. feb 2006 kl. 11:35 (CET)

Dødt weblink[rediger kildetekst]

Efter gentagne automatiske botbesøg kunne de nedenstående links ikke nås. Check venligst om de virkelig er nede og ret dem i så fald.

--Broadbot 7. feb 2007 kl. 18:46 (CET)

LA-nominering[rediger kildetekst]

Afsnittet om økonomi er meget kort og har ingen kilder. Det må skal forbedres inden den godkendes til LA. Toxophilus (diskussion) 1. sep 2021, 12:56 (CEST)