Diskussion:Ayaan Hirsi Ali

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Somalia Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Somalia, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Somaliarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artiklen er tendentiøs og trænger til sproglig opstramning - især i bibemærkningerne. --Palnatoke 22. nov 2005 kl. 13:18 (CET)

Visse vasse. Naturligvis er det kun et første udkast der stadig skal bearbejdes. Men artiklen er hovedsagligt en oversættelse fra den engelske tilføjet lidt danske forhold. Og i øvrigt hverken mere eller mindre tendentiøs end hovedparten af resten af danske wikipedia Rune X2 22. nov 2005 kl. 13:35 (CET)

Det ses desværre tydeligt at det er den engelske artikel, der er oversat fra. --Palnatoke 22. nov 2005 kl. 13:41 (CET)

Amazon linket er der for at gøre det lettere for læseren at finde bogen – ikke for reklame. Kan ikke se hvorfor der skulle være mere reklame i det end i et link til IMDB, Jyllands-Posten eller ethvert andet privat foretagende. Rune X2 22. nov 2005 kl. 15:20 (CET)

Amazon er en boghandel og at fremhæve én boghandel frem for andre må betragtes som reklame. Jeg kan heller ikke se, at det gør det nemmere at finde bogen. Man kan klikke på ISBN-nummeret og få masser af hjælp til at finde bogen.--Heelgrasper 22. nov 2005 kl. 16:18 (CET)

Det er helt forkert - forældet![rediger kildetekst]

Indledningen er forkert. Hun bor ikke i Holland, og er ikke længere parlementmedlem.

Hun havde fusket med sin asylansøgning og fik enten frataget sit statsborgerskab eller valgte selv at flytte vistnok til USA, hvor hun fik job i en tænketank

Anni Løndal de lichtenberg ALdeL

Hun er flyttet til Washington[rediger kildetekst]

tænketanken hun NU arbejder for er American Enterprise Institute i Washington



WRONG DATE !![rediger kildetekst]

Wrong date: I et interview til avisen Trouw (søndag 25. juli 2003) udtalte hun om It was not 25 july 2003, it was on Saturday 25 of January 2003. (source: http://nl.wikipedia.org/wiki/Ayaan_Hirsi_Ali)

So can anybody change that?

Stor ære til Ayaan - hun har gjort det de fleste kun drømmer om[rediger kildetekst]

Beskrivelsen af såvel forholdene omkring Ayaan's basis for at være flygtning såvel som hendes grund til at flytte til USA er ikke korrekte i artiklen.

Ayaan angav krigen i Somalia som grund til at hun var flygtet til Holland. Dette var ikke korrekt. Hun boede i Kenya og kom til Holland via Tyskland. Grunden til at hun var i Tyskland var at hun ventede på indrejsepapirer til Canada - hvor hun skulle leve i ægteskab med en mand hendes far havde valgt - og som hun ikke ønskede at blive gift med. Grunden til at hun gemte sig i Holland og valgte at leve som flygtning var, at hun frygtede for sit liv hvis hendes far eller den kommende ægtemand fik fat i hende.... og ikke uden grund.

Dette er alene en god begrundelse for at opnå flygtningestatus... det vidste hun bare ikke da hun søgte - og det var ikke så almindeligt på det tidspunkt.

Grunden til at hun kortvarigt så ud til at ville få frataget sit statsborgerskab bar i øvrigt, at hun havde anvendt sin bedstefars efternavn da hun blev registreret som flygtning - for ikke at blive fundet af familien... Parlamentet fandt efter nærmere undersøgelse ud af, at dette var fuldt lovligt... og hun fik derfor sit statsborgerskab igen..

Arbejdet hos den tænketank i USA hun arbejder hos nu fik hun tilbudt FØR sagen om hendes statsborgerskab kom op - og hun havde på det tidspunkt allerede tilkendegivet overfor partiledelsen, at hun ikke ville genopstille... hun blev således ikke tvunget til at gå men valgte at gå, blot på et tidligere tidspunkt end planlagt for at genetablere den parlamentariske ro.

Vi skylder Ayaan stor ære for hendes ærlighed og arbejde - hun har på 37 år nået mere og udrettet mere end de fleste gør på en livstid.

Venligst Mailand