Diskussion:Boller i karry

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har fjeret Sarrus' ændring af placeringen af fodnoten. Der er mig bekendt ikke enighed om at tvinge en bestemt måde at angive fodnoter på (jf. den aktuelle diskussion på [1]). Grunden til at noten står før punktummet er, at jeg vil fremhæve at noten kun henviser til denne ene sætning og ikke til et længere afsnit. Der er uenighed om dette (jf den aktuelle diskussion), men da jeg er opretter af artiklen går jeg ud fra, at jeg bestemmer måden indtil der er enighed om andet. Bruger:Nillerdk 2. jun 2009, 18:45 (CEST)

Du har ikke særlige rettigheder til denne artikel og uanset, at der er en diskussion i gang, bør Stilmanualens anvisninger følges indtil er der konsensus om andet. Og når der (evt.) foreligger en ny konsensus, bør dette fremgå af Stilmanualen.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 5. jun 2009, 21:34 (CEST)
Du har sådan set ret i at stilmanualen skal følges. Det ville dog glæde mig mere at høre din mening i ovenstående diskussion. Det er mere konstruktivt end at redigere løs. Bruger:Nillerdk 6. jun 2009, 00:05 (CEST)
Nu foretog jeg altså heller ikke redigeringen for at genere dig, men for at tilpasse den Stilmanualens anvisninger. Og så kender jeg jo altså ikke samtlige diskussioner, der foregår på Wikipedia, vel?
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 6. jun 2009, 10:08 (CEST)
Det er helt i orden. Jeg håber ikke du forstod mine argumenter ovenfor som personlige. Bruger:Nillerdk 6. jun 2009, 18:35 (CEST)