Diskussion:Christiania Sports Club

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Christiania Sports Club er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Huskeliste for Christiania Sports Club: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Klubbens ligadeltagelse i efteråret 2000[rediger kildetekst]

Serie 3 (Københavns Boldspil-Union) og nedefter havde angiveligt en halvårig turneringskonstruktion i perioden 2000-2001. Jeg kan af en eller anden årsag ikke finde klubben nævnt i nogen af mine egne skriftlige kilder i efteråret 2000 og man foranlediges næsten til at tro at klubben holdt "pause" i det halve år. Skulle nogen være så heldige/dygtige at støde på en skriftlig kilde til klubbens ligadeltagelse, må man meget gerne tilføje den til oversigten sammen med kildehenvisningen. Min umiddelbare indskydelse er, at man rykkede ned i Serie 4, i det 1. holdet et par runder før afslutningen på forårssæsonen i 2000 lå en nedrykningsplads (sidder på nuværende tidspunkt dog ikke inde den endelige slutstilling for den række). Men som det ses i C.S.C.'s 1998-sæson er en sidsteplads (i det tilfælde en plads under nedrykningsstregen) ikke ensbetydende med at man i den efterfølgende sæson rykker ned. Derfor behovet for den skriftlige kilde for en korrekt bekræftelse. — Froztbyte 25. jan 2012, 05:20 (CET)

Andre sportsgrene i "sportsklubben"[rediger kildetekst]

Havde CSC udelukkende fodbold på programmet indtil navneskiftet i 1994-95? Var navneskiftet fra "Soccer Club" til "Sports Club" et resultat af, at man allerede havde andre sportsaktiviteter i klubben eller var der først planer om at indkludere andre sportsgrene senere hen? I så fald hvilke sports/idrætsgrene (udover de allerede nævnte i artiklens indledning)? Stort set intet information kan optravles omkring de andre afdelinger, så artiklens nuværende fokus er af naturlige årsager udelukkende på fodboldafdelingen. — Froztbyte 25. jan 2012, 05:31 (CET)

Tidligere divisionsspillere på førsteholdet[rediger kildetekst]

Jeg har som udgangspunkt kun valgt at nævne fire tidligere divisionsspillere, som har spillet eller på nuværende tidspunkt spiller på CSC's førstehold. Der har angiveligt været andre, såsom Sammy Qasem og en ved navn "Philip" (tidligere "semi-professionel kontraktspiller i Sydamerika" ifølge Esquire Mexico), men jeg mangler en bekræftelse (eksempelvis optræder Sammy Qasem ikke i spillerstatistikkerne for Fremad Amagers førstehold, som han angiveligt skulle have spillet for; måske under et andet navn?), at disse spillere rent faktisk har spillet divisionskampe (eller (semi-)professionelt i et andet land) og ikke blot kampe på klubbens serie-/reservehold. Skulle man sidde inde med nogle kilder, der bekræfter spillerens tidligere status som professionel kontraktspiller, må man meget gerne give en tilbagemelding her. — Froztbyte 25. jan 2012, 05:37 (CET)

Vedrørende eventuelt manglende notabilitet[rediger kildetekst]

Nogen medskribenter vil måske mene, at denne artikel ligger og svinger på notabilitetsgrænsen. Ja, det er korrekt, at klubben har ikke gjort et stort væsen af sig på den sportslige scene, men det er alt andet end de sportslige resultater på fodboldbanen, som klubben er kendt og "berygtet" for, og i mine øjne er det netop disse specielle forhold der gør klubben interessant at have med - i mine øjne er CSC det bedste bud på et dansk svar til den tyske kultklub FC St. Pauli, man kommer. Det er klubbens relationer til Christiania og fristadens kultur, som journalister har valgt at portrættere/nævne/fremhæve i større eller mindre omfang i en lang række danske og udenlandske artikler, bøger, tidsskrifter og tv-indslag. Jeg har dog ikke nævnt alle for ikke at spamme referencelisten med irrelevante dupletter. Christiania SC og Politiet IFs turneringskampe, og de store tilskuertal til seriekampe (uden at være tvangsnedrykkede divisionsklubber såsom BK Frem og BK Fremad Amager), har været nævnt på TV 2’s morgen-tv (oldboys kamp i juni 2006), Kanal København, TV2 Sporten og angiveligt også Danmarks Radio/DR (mangler et eksakt dato/tidspunkt for disse udsendelser). Dette gør klubben unik og relevant i dansk fodbold og dette har jeg forsøgt at opsummere i indledningens paragraf 2. — Froztbyte 25. jan 2012, 05:45 (CET)