Diskussion:Danske skønlitterære forfattere

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Vad är grunden till att ibland välja initialer och ibland fullständiga namn? N. F. S. Grundtvig nämns med initialer i alla källor som jag har funnet, så varför är N. F. S. Grundtvig en redirect till Nikolai Frederik Severin Grundtvig? Borde inte artikeln ha personens vanliga tilltalsnamn som rubrik?


Jeg er ikke uenig heri. Dog mener jeg at man på dansk oftest taler om/skriver slet og ret Grundtvig, da han er langt den kendteste person af det navn (modsat H.C. Andersen, som i Danmark altid kaldes således, da "Andersen" er et yderst almindeligt navn).

Værre er det at Kierkegaard i den danske artikel kaldes "Søren Aabye Kierkegaard".

Sebastjan 28. nov. 2003 kl. 16:40 (CET)

artikelsammenfald[rediger kildetekst]

Der er en anden artikel (eller rettere: kategori), som hedder Kategori:Danske skønlitterære forfattere. Det er andre, færre navne, som optræder på denne liste, men der er også nogle derfra, som ikke optræder her. Det virker som noget rod.

Mvh. Henrik

Kategorien Kategori:Danske skønlitterære forfattere er oprettet for kort tid siden
(nuværende) (forrige) 26. jul 2007, 15:41 Jhertel (diskussion | bidrag) m (59 bytes) (Ny side: Kategori:Danske forfattere Kategori:Skønlitteratur)
mens listen (artiklen) er meget ældre
(nuværende) (forrige) 16. jun 2003, 18:14 Nielstrup (diskussion | bidrag)
Man skal nok manuelt hele vejen rundt for at få sammenfald - med mindre det er muligt at få en bot til at køre rundt og lave rettelserne.
Du kan se om du kan få noget ud af at se på denne side Wikipedia:Botformidlingen -- Mvh PHansen 6. aug 2007, 19:24 (CEST)

Sletningsforslag: Danske skønlitterære forfattere

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

En liste, der kun vil blive forlænget og forlænget i det uendelige. Jeg synes, vi bør formulere en politik omkring lister... --Hockeyindustrien 17. maj 2008, 20:09 (CEST)[svar]

Enig, både i det konkret eksempel og i princippet. Der må slås nogle slag for at oprette kategorier/underkategorier i stedet for - hvilket jeg mener at huske er blevet anbefalet flere gange tidligere i lignende diskussioner.--Staunited 17. maj 2008, 20:52 (CEST)[svar]
Enig med de to forrige indlæg - VicVal 18. maj 2008, 21:26 (CEST)[svar]
  • Slet - enig