Diskussion:Den store brand i Chicago

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Chicago Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Chicago, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Chicago-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg opdater den sener. Og ja, jeg glemte at loggepå før jeg har lavet en ny artikle. --OrbitOne 30. mar 2006 kl. 20:10 (CEST)

Den var ikke maskine oversat. Jeg selv oversat teksten ved bruge af en CAT program. Den som halter er wiki koden. Hvis du kan hjælpe, så hjælpp dog! --OrbitOne (diskussion) 22. apr 2013, 03:42 (CEST)

Selv om teksten er forståelig, så er der en del grammatiske problemer der gør den svær at læse. Så det sproglige skal rettes før Maskinoversættelses-skabelonenen kan fjernes. Har fikset problemer med ref-tags. mvh. --Hofkas (diskussion) 22. apr 2013, 04:42 (CEST)
Til OrbitOne. Jeg har rettet sproget i indledningen. Bemærk at dansk Wikipedia ikke benytter omregningsskabeloner (f.eks. {{convert|3.3|sqmi|km2|0}}) mellem enheder, idet vi altid bruger SI-enheder. --Hofkas (diskussion) 22. apr 2013, 04:58 (CEST)