Diskussion:Egholm Festival

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletningsforslag: Egholm Festival

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bruger:Knud Winckelmann har markeret artiklen Egholm Festival tætpå. Desuden har Knud Winckelmann noteret at han er i tvivl om notabiliteten. Jeg er enig i at artiklen virker til at været skrevet af tætpå. Bruger:Raspazitos har to gange fjernet skabelonen og det bestyrker min mistanke. Som Knud Winckelmann er jeg også i tvivl om notabiliteten. Det er en ny festival og virker til at være blæst meget op i artiklen. Savfisk (diskussion) 14. feb 2013, 13:17 (CET)

  • Slet – Se ovenfor.--Savfisk (diskussion) 14. feb 2013, 10:40 (CET)
  • Jeg synes historien om en festival på en ø ved Ålborg er fin. Der skal strammes op på prosaen, men jeg hælder til Behold. --Palnatoke (diskussion) 14. feb 2013, 11:07 (CET)

Jeg fjernede skabelonen, idet jeg ikke vurderede, at der var konflikt involveret. Efter jeg fjernede den, fik jeg fortalt, at man ikke bare kunne slette, men at det krævede en forklaring herpå. Derfor endte jeg med at slette den to gange - anden gang var inkluderet en kommentar. At jeg er ny og ubekendt med systemet, bør ikke i mine øjne, være et negativt tegn mod artiklen som sådan. Festivalen har blandt en god del af sine gængere allerede opnået en form for kultstatus. Det "opblæste" tror jeg kommer heraf. I skal tænke på, at festivalen promoverer lokale kunstnere og lokale virksomheder osv. - og derudover har øen Egholm allerede en form for kultstatus blandt de unge indenfor stilarten "retro". Jeg ved ikke hvad kotume er, men jeg vurderer i hvert fald også Behold (diskussion) Raspazitos (diskussion) 14. feb 2013, 15:43 (CET)

  • Slet – Jeg finder ikke at notabiliteten er tilstede. --Rmir2 (diskussion) 14. feb 2013, 16:51 (CET)
  • En ny musik festival i Danmarks fjerdestørste by. Det har i mine øjne kulturel relevans. Så Behold Henning J. Nielsen (diskussion) 17. feb 2013, 06:09 (CET)
  • Slet – Ingen notabilitet. --Pelle Hansen 17. feb 2013, 15:35 (CET)
  • Behold - notabilt 9000Doe (diskussion) 17. feb 2013, 18:16 (CET)
  • Slet --Simeondahl (diskussion) 17. feb 2013, 18:58 (CET)
  •  Kommentar Jeg har lige tjekket vores 4 nye gæster her, og konklusionen er, at der er meget stort sammenfald i "fingeraftrykket". Om det så er samme person eller fx 4 personer på samme maskine er svært at se, men i alt fald mener jeg ikke, at "stemmerne" bør tælle som 4. --MGA73 (diskussion) 17. feb 2013, 19:27 (CET)
  • Neutral Med mere end 50 artikler i Kategori:Musikfestivaler i Danmark er vi vel derhenne hvor der godt kan blive plads til de lidt mindre festivaller også. På den anden side har festivallen kun eet år på bagen, så måske det er lige tidligt nok. --Hofkas (diskussion) 17. feb 2013, 19:46 (CET)
  • Neutral så dog helst en omskrivning Zoizit (diskussion) 17. feb 2013, 20:02 (CET)
    •  Kommentar Vedrørende kommentar ovenfor: Der er intet til hindre for, ej heller fordækt i, at flere personer benytter samme computer. Man er vel ikke mindre værd, fordi man ikke har egen computer? Man har vel derfor heller ikke mindre stemmeret? Jeg mener nu nok stemmerne er gyldige. Og anklager om, at de skulle være ugyldige, ser jeg gerne bakket om af mere holdbare omstændigheder end personlige antagelser.(Skrev Raspazitos (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har nu strammet op, og som artiklen er nu, handler den om festivalen i 2012. Den forholder sig ikke til om festivalen kommer igen, den forholder sig ikke til mad og drikke og den bruger markant færre ord end før. --Palnatoke (diskussion) 17. feb 2013, 20:22 (CET)

Til Raspazitos: Det er jo nemt nok at hive fat i tre-fire kammerater og få dem til at støtte den ene side i en diskussion. Og hvis det er det, der sker her, må vi jo overveje hvor stor vægt vi vil lægge på deres indlæg. Når hverken 9000Doe eller Henning J. Nielsen har bidraget til andet end denne diskussion (og Adalan kun har bidraget én gang derudover), tæller de bare ikke så meget i vurderingen, med mindre de faktisk kommer med nye argumenter. --Palnatoke (diskussion) 18. feb 2013, 08:33 (CET)
  • Behold - Det ser vist ud til, at der er lidt liv i projektet endnu, og at der også kommer en festival i 2013, så det er vist ikke et helt forbigående fænomen. Artiklen er blevet forbedret, og jeg mener, at vi bør have plads til de lidt mindre festivaler. At der så er gået noget sokkedukkeri i den (og/eller en masse nye brugere grundet opfordring på FB) må vi kunne sortere fra. Pugilist (diskussion) 18. feb 2013, 09:34 (CET)
  • Behold - Rimelig størrelse festival, med offentlig støtte, hvor der er planlagt en ny i 2013. Det sidste har jeg lige skrevet ind i artiklen. --Santac (diskussion) 18. feb 2013, 10:16 (CET)
  • Behold - som artiklen fremstår nu, så mener jeg nok den bør kunne overleve. Det at festivallen "kun" havde 500 gæster trækker selvfølgeligt ned, men omvendt så trækker det i min optik også op (selv om vi vist ikke har nogle formelle notabilitetskriterier for begivenheder), at der forsøges med en 2013 gentagelse. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 18. feb 2013, 11:03 (CET)
Konklusion:
Artiklen beholdes. --Simeondahl (diskussion) 21. feb 2013, 23:45 (CET)

Jeg har netop nu rettet i artiklen. Jeg har desuden slettet noten, der satte artiklen i tvivl rent interessemæssigt - altså vedrørende neutralitetspolitikken. Jeg mener ikke, på nuværende tidspunkt, at finde grundlag for en sådan notits. 13. feb 2013, 08:46 (CET) Raspazitos