Diskussion:Enya

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Enya er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Enya har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 33, 2015.

Huskeliste for Enya: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Bryan slettede Image:Enya.jpg: : Copyright violation, see [[Commons:Licensing]], by well known uploader of unfree images [[:en:User:Ineversigninsodonotmessageme]];

-- CommonsTicker 29. mar 2008, 23:15 (CET)

God artikel[rediger kildetekst]

Det er en god artikel. Jeg har et af de opsamlingsalbum hun har udgivet på god, gammeldags CD. Nogle steder ved faktuelle oplysninger, mener jeg, der kan sættes en kilde. Nogle af dem må være lette at finde. Alt afhængig af om man mener Wiki er et opslagsværk - eller artiklerne skal være mere fortællende og ikke så forstyrrende af øjet med alle de henvisninger, der ses i nogle få artikler.JMB (diskussion) 24. aug 2016, 21:15 (CEST)

Tak for din tilbagemelding. Jeg har også selv tænkt på, om den måske kunne blive nomineret til GA. Der mangler dog lige det sidste inden jeg vil nominere den. Jeg har allerede forsøgt at udfylde nogle af de steder, hvor du udfyldt en [kilde mangler]. Toxophilus (diskussion) 25. aug 2016, 18:22 (CEST)