Diskussion:Eske Brock

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

hvorfor er Eske Brock er blevet til Eske Lavesen Brock?[rediger kildetekst]

Må jeg spørge hvorfor at Eske Brock er blevet til Eske Lavesen Brock?
Når han hedder Eske Brock i henhold til Danmarks Adels Aarbog 1889, side 106 og Dansk Biografisk Leksikon, 2. udgave ---Zoizit (diskussion) 14. jul 2013, 14:20 (CEST)

Hvorfor kan jeg ikke svare på, men jeg tror du har ret - de eneste henvisninger jeg kan finde til Eske Lavesen Brock ser ud til at stamme fra Wikipedia. Løsningen er nok at ændre Eske Brock til Eske Brock (flertydig), og så flytte Eske Lavesen Brock tilbage. - Jeg kigger på det. - Nico (diskussion) 14. jul 2013, 15:02 (CEST)
Takker --- Zoizit (diskussion) 14. jul 2013, 15:18 (CEST)
Sagen er vel at Bruger:Tostarpadius faldt over en anden Eske Brock, og at det næppe er urimeligt at skelne ved hjælp af faderens navn, hvis ikke det ikke er oplagt, hvilken Eske, der er hvilken. Som det fremgår af Eske Jensen Brock, er der mindst tre at holde styr på - og ham, der omtales i forbindelse med Häckeberga slot er den tredje.. --Palnatoke (diskussion) 14. jul 2013, 16:19 (CEST)