Diskussion:Fædrelandsforbundet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ukraines flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Ukraine, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ukraine-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Fra observatør til observatør?[rediger kildetekst]

"Fædrelandsforbundet havde observatørstatus i det Europæisk Folkeparti, men er nu observatør i International Democrat Union (IDU) en international union af konservative partier, hvor også det danske Konservative Folkeparti er medlem."

Øh.. Europæisk Folkeparti er den europæiske del af International Democrat Union, så hvad er lige betydningen af denne ændring? Er det overhovedet en ændring? --Palnatoke (diskussion) 9. mar 2014, 22:10 (CET)
Godt sp., men jeg forestiller mig at det kan have noget med tilknytningen til EU at gøre, som jeg ser beskrivelsen af International Democrat Union, er IDU vist en mere "løst" opbygget organisationen der mere overordnet diskuterer national og international politik, mens Europæisk Folkeparti sikkert direkte relaterer sig til EU og EU-parlamentet.
Men jeg er ikke sikker, jeg tror jeg har oplysninger fra en wiki. mvh Per (PerV) (diskussion) 10. mar 2014, 01:30 (CET)
Har så konstateret at jeg har rodet rundt i det ... sorry, retter imorgen ... eller snarest. Det korekte fremgår af en wiki. mvh Per (PerV) (diskussion) 10. mar 2014, 01:38 (CET)