Diskussion:Harpers Ferry

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Historisk betydning[rediger kildetekst]

Som det fremgår af artiklen (og naturligvis i endnu højere grad af den engelske artikel), er Harpers Ferry historisk væsentlig. Jeg undrer mig derfor over en kommentar som "indsat infoboks, det er dog en stribe af sub-landsbyer, der har sneget sig ind på dk wikipedia???" - det kan du godt håndtere bedre, PerV. --Palnatoke (diskussion) 7. jun 2018, 14:53 (CEST)

Det kan være du undrer dig; men jeg har nu indsat en stribe infokse på artikler i det nordøstelige USA med under 300 indbyggere. Jeg undrer mig faktisk over notabiliteten; men jeg har faktisk ikke stillet noget forslag om at slette artiklen. Jeg mener imidlertid at det er betænkeligt at mini-landsbyer i USA bliver prioriteret, mens store eller større byer i Europa er stedmoderligt behandlet på dansk wikipedia. Historien er vigtig; men jeg finder det langt mere sandsynligt at læsere søger oplysninger om millionbyer i vores verdensdel end minilandsbyer i det nordøstlige Amerika. mvh Per (PerV) (diskussion) 7. jun 2018, 15:08 (CEST)
Løsningen er naturligvis at skrive de artikler om de pågældende byer. Der er (af årsager, som vi kan beklage, men ikke umiddelbart gøre så meget ved) en udbredt interesse for amerikansk kultur, og den får undertiden folk til at bidrage til Wikipedia. --Palnatoke (diskussion) 9. jun 2018, 13:19 (CEST)