Diskussion:Katastrofe- og risikomanagement

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Katastrofe- og risikomanagement

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Katastrofe- og risikomanagement er en dansk professionsbacheloruddannelse. Den er oprettet af en IP-bruger. Vi har rigtigt mange artikler om forskellige uddannelser foskellige steder i landet. Fælles for dem er det dog, mange af dem ofte skifter navn, opbygning osv. Det kan være et stort arbejde at holde opdateret hele tiden. Derudover mener jeg, at det er mere relevant at beskrive de stillinger, som man kan besidde efter endt uddannelse. Heri kan man beskrives, hvilken uddannelse der er relevant. Uddannelsen kan i aritklerne om de enkelte uddannelsesinstitutioner. Toxophilus (diskussion) 1. sep 2020, 11:04 (CEST)

  • Slet - vi skal ikke have artikler om alle typer uddannelser. Den er ikke stor eller relevant nok til en selvstændig artikel, men kan nævnes i aritklen om Københavns Professionshøjskole når den bliver oprettet. Toxophilus (diskussion) 1. sep 2020, 11:04 (CEST)
  •  Kommentar. Det var den uddannelse, der havde den tredjehøjeste stigning i det adgangsgivende karakterkrav fra 2018 til 2019, men om dette er nok til at gøre uddannelsen interessant nok til en egen artikel, skal jeg ikke helt kunne sige. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 2. sep 2020, 01:31 (CEST)
Har tilføjet oplysninger om uddannelsens begyndelsesår samt interessen for uddannelsen dette år til artiklen, inklussive relevante kildehenvisninger. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 4. sep 2020, 19:26 (CEST)
  • Behold - Studiet havde 132 optagne i 2020 ifølge siden her. En videregående dansk uddannelse af denne størrelse har efter min vurdering almen interesse og er altså notabel. Økonom (diskussion) 5. sep 2020, 08:39 (CEST)
Konklusion:
Der kan ikke opnås enighed; status quo opretholdes. --|EPO| COM: 21. sep 2020, 17:37 (CEST)