Diskussion:Klavs Birkholm

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tilladelse[rediger kildetekst]

VRT Tilladelsen for brugen af dette værk er blevet arkiveret i Wikimedias VRT-system.
Kontakt venligst en person med brugerkonto til systemet, hvis denne tilladelse ønskes bekræftet. Link til tilladelse (VRT-konto kræves).

Tilladelsen omfatter den tekst, som ip-brugeren har lagt op [1]. --MGA73 28. feb 2011, 22:05 (CET)

Sletteforslag[rediger kildetekst]

Sletningsforslag: Klavs Birkholm

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen Klavs Birkholm havde {{notabilitet}}, og det har jeg hermed konverteret til et sletteforslag.

Artiklen blev oprettet den 31. januar af en IP-bruger og der blev kort efter påsat en skabelon om notabilitet samt en copyvio fordi teksten lignede den på KB's hjemmeside. Siden har det gået lidt frem og tilbage og spørgsmålet om notabilitet er stadig ikke blevet afklaret.

Jeg har i OTRS behandlet en mail fra IP-brugeren, som har tilknytning til KB. Brugeren og KB er nu blevet trætte af, at der står en "grim" skabelon om notabilitet på artiklen og beder om at vi sletter den igen.

Det er altid let at være klog bagefter, men måske var det bedre at sætte et sletteforslag på med det samme i stedet for notabilitet. Dette sætter nemlig gang i en diskussion og "normalt" tager det "kun" 7 dage at afgøre en sag. Dvs. det havde været klaret for en uges tid siden.

Personligt synes jeg ikke, han mangler notabilitet. --MGA73 15. feb 2011, 21:52 (CET)

Jeg kender ikke personligt Birkholm, men i notabilitetsspørgsmål checker jeg forskellige officielle hjemmesider for at vurdere, hvilken grad af offentlig interesse, den pgl. har været genstand for. Her er der mange artikler om og henvisninger, især til hans arbejde i etisk råd. Han har -bedømt ud fra disse kilder- været aktiv i spørgsmål om lægevidenskabbelig etik, diagnostisering af ADHD og en række andre spørgsmål på vegne af etisk råd. Desuden et aktiv karriere som journalist og foredragsholder. Jeg vurderer helt klart, at han har notabilitet, en sletning kan derfor kun begrundes i evt. tæt på vurdering. I øvrigt er det besyndlerligt, at mange "tæt på" opslag er skrevet af fra CV'er; hvis folk gerne vil være omtalt på wiki, kunne de i det mindste skrive lidt mere levende og engareret om sig selv-men det er mere et generelt problem. Behold Ramloser 15. feb 2011, 22:07 (CET)
Behold En udenrigsredaktør på Information m.m. er vel mere notabel end mange af de journalister og ligegyldige radioværter på diverse lokalradiostationer som der også er artikler om. Uden at kende så meget til Klavs Birkholm synes en hurtig Google-søgning at indikere, at han har markeret sig i bredere kredse. --Pugilist 15. feb 2011, 23:19 (CET)
Behold Klavs Birkholm betyder faktisk noget for samfundsdebatten. Peter Mulvany 16. feb 2011, 00:01 (CET)
Behold Som medlem af Etisk Råd synes jeg nok, at han er notabel. --Rmir2 16. feb 2011, 16:53 (CET)
Konklusion:
Ikke opbakning til sletning. Skabelon fjernet. Pugilist 25. feb 2011, 09:49 (CET)