Diskussion:Knud Lundberg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Handball pictogram Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Håndbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af håndboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
OL Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt OL, et forsøg på at koordinere oprettelsen af OL-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

De to steder i artiklen, hvor der står "karrieren" formoder jeg, at det hentyder til "sportskarrieren"? Manden var jo aktiv i en tid før professionel sport i Danmark, så det kunne i princippet også hentyde til hans erhvervskarriere. --Heelgrasper 9. jul 2006 kl. 01:51 (CEST)

Jeps, det havde jeg ikke tænkt på.

Knud Lundberg og modstandskampen[rediger kildetekst]

I denne artikel ville det være godt, hvis der også stod om hans deltagelse i modstandsbevægelsen under Anden Verdenskrig. OMN (diskussion) 31. mar. 2023, 19:08 (CEST)[svar]

Hej OMN. Det vil jeg da give dig ret i - hvis han altså har deltaget i denne. Jeg har været ved at lede på nettet, men kan umiddelbart ikke finde noget. Der er en anden Knud Lundberg, der nævnes i Modstandsdatabasen, men han var så vidt jeg kan se boghandler i Holbæk. Hvis kan anvise en kilde på, at sportsmanden også var aktiv, må du gerne selv skrive noget i artiklen (eller henvise til det). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. apr. 2023, 15:29 (CEST)[svar]