Diskussion:Koreakrigen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Koreakrigen er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Koreakrigen: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Lidt vel få kilder. Toxophilus (diskussion) 23. aug 2017, 20:55 (CEST)
  • Flere afsnit, inklusive indledningen, kan godt tåle at blive udvidet. Toxophilus (diskussion) 23. aug 2017, 20:55 (CEST)
  • Fuldstændig enig. Den mangler kilder og desuden er indledningen alt for summarisk. Langt fra LA i min optik.--Ramloser (diskussion) 27. okt 2017, 22:12 (CEST)
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artiklen trænger til et sprogligt eftersyn! Jeg vil fortsætte med at uddybe artiklen i de kommende måneder. Nickybutt 12. nov 2005 kl. 00:48 (CET)

har de ikke formelt sluttet fred? (Skrev Acemcpace (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Ikke mig bekendt. --|EPO| 19. aug 2006 kl. 20:41 (CEST)
Der er ikke indgået nogen fredsaftale, så det er strengt taget forkert at omtale krigen i datid. Der er kun tale om en våbenhvile, så man kan sige, at kamphandlingerne ophørte. -- Poul G disk. 17. feb 2017, 23:45 (CET)

Industrialiseret Nordkorea[rediger kildetekst]

Er Nordkorea industrialiseret (først i artiklen) eller ej (sidst i artiklen)?77.215.143.98 5. jan 2015, 05:39 (CET)

Ja, der findes industriområder og fabrikker i Nordkorea --BillyDK (diskussion) 5. jan 2015, 05:59 (CET)