Diskussion:Moors Murderers

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Denne artikel er virkelig dårligt formuleret. Generelt bør der nok rettes op på seriemorder artiklerne. Nogle der har bredt kendskab, som måske kan rette? //PerH

overflødig[rediger kildetekst]

disse artikler er ikke nødvendige, før de er skrevet i et forståeligt sprog. Og så er de vel heller ikke?

fremragende?[rediger kildetekst]

Hvem kan mene at disse artikler er fremragende? Og hvad skulle grunden vel være til det?77.215.143.98 6. dec 2014, 21:54 (CET)

Artiklens engelske, franske og russiske versioner er gået gennem kvalitetsvurderingsprocesser, og den engelske artikel er vurderet til "fremragende", mens den franske og den russiske er "gode". --Palnatoke (diskussion) 6. dec 2014, 22:07 (CET)

Artiklens navn[rediger kildetekst]

Artiklens titel er Moors murderers = hedemorderne, altså Hindley og Brady - men i selve artiklen står der Moors murders = hedemordene.

Et mord/murder er naturligvis ikke det samme som en morder/murderer. En oprydning ville være velkommen. Mvh --Nordfra (diskussion) 10. maj 2021, 12:48 (CEST)[svar]