Diskussion:Rasmus Jarlov

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Bør man tilføje at Rasmus Jarlov også er underviser ved CBS? --195.215.214.180


Det er blevet lidt bedre nu med denne formulering: Rasmus Jarlov har blandt andet agiteret mod Ungdomshuset[13] og for kørselsformidlingsselskabet Uber, hvor han mente at firmaet var "til gavn for forbrugerne".[14] Det var på et tidspunkt hvor anklagemyndigheden havde rejst tiltale mod Uber for medvirken til overtrædelse af Taxaloven.[15].

Men hvorfor ikke sige det hele, at kørslen på daværende tidpunkt var kendt ulovlig at Østre Landsret?

Det giver altså en anden vinkel, end at man skriver, at der blot var rejst en tiltale mod Uber. Det VAR jo ulovligt, da han selv anvendte tjenesten. Det fortæller faktisk, at Jarlov, vaer ligeglad med, at det var ulovligt.


Må jeg foreslå følgende supplement i al sin enkelthed:

Det var på et tidspunkt hvor anklagemyndigheden havde rejst tiltale mod Uber for medvirken til overtrædelse af Taxaloven.[15], samt at kørslerne var kendt ulovlige af Østre Landsret [16], (hvor 16 henviser til den af Østre Landsret stadfæstede dom).(Skrev 93.166.46.166 (diskussion • bidrag) 25. jun 2018. Husk at signere dine indlæg.)

Det er ikke Wikipedias opgave at sammenkæde Jarlovs udtalelser med bestemte begivenheder. Hvis andre har gjort det, kan det refereres (hvis det var fået offentlig opmærksomhed), men vi skal ikke selv drage den slags konklusioner. Det er førstehåndsforskning, og det gør vi ikke. I øvrigt kan jeg ikke se noget kontroversielt i at Jarlov ønsker at ændre taxa-loven så Uber-kørsel bliver lovligt. Man kan være enig eller uenig, men ikke med rimelighed kritisere at han har en bestemt mening. Så en diskussion af lovligheden af Uber hører ikke hjemme i denne artikel. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 25. jun 2018, 02:45 (CEST)