Diskussion:Samfoto

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Samfoto

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Samfoto er et norsk billedbureau. BRuger:KimSaKa~dawiki har oprettet. Der er ingen kilder, og den selvom artiklen findes på flere andre sprog, så er det samme opretter, og der er sået tvivl om notabiliteten alle steder. Toxophilus (diskussion) 13. aug 2020, 07:36 (CEST)

  • Sammenskriv Slet - ligner cross-wiki spam. Efter Ole Ryhl Olssons argumentation og sammenskrivning, så synes jeg at det er en fin løsning. Toxophilus (diskussion) 13. aug 2020, 07:36 (CEST)
  • Slet - Der er ikke nogle kilder, og der er ikke nogen grund til at tro at der kommer nogle kilder.John Cambrick (diskussion) 13. aug 2020, 08:50 (CEST)
  • Sammenskriv Det er ikke spam, men virkeligheden har ændret sig, siden artiklen blev skrevet for mange år siden. Samfoto blev i 2011 opkøbt af Scanpix, der ejes af Schibsted-koncernen. Navnet Samfoto er de vist helt holdt op med at bruge siden engang efter 2011. Jeg foreslår derfor en sammenskrivning med artiklen om Scanpix ..... øh, det har jeg vist faktisk egentlig allerede lige gjort. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 13. aug 2020, 19:41 (CEST)
  • Sammenskriv til Scanpix. Med Ole Ryhl Olssons opdatering, er det blot at indsættet et redirect.--Kjeldjoh (diskussion) 14. aug 2020, 14:36 (CEST)
Konklusion:
Ændres til omdirigering efter sammenskrivning. --|EPO| COM: 21. aug 2020, 17:02 (CEST)
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.