Diskussion:Skagen Station

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Research vedr. Skagen Havnebane[rediger kildetekst]

  • Jeg kopierer nedenstående research hertil, indtil det kan danne grundlag for forbedring af artiklen. --Madglad (diskussion) 12. nov 2016, 07:17 (CET)

Skagen Havnebane[rediger kildetekst]

Skagen Havnebane er senere renoveret og forstærket, og i 2004 blev sporskifter på havnen fornyet. Så sent som oktober 2011 er der optaget en film af et fiskemelstog på havnebanen.[1] Havnebanens skinner ligger der endnu, noget rustne, men på gode sveller, og der er ikke opført bygninger eller andre forhindringer på sporet. Ifølge Banedanmarks årlige oversigt "Åbne strækninger for godstrafik" har Skagen i 2011-14 kun haft en "læsseplads", men ikke en "driftsklar havnebane".[2] Med gyldighed for 2015[3] viser det samme dokument pludselig en driftsklar havnebane, som igen bortfalder i 2016.[4]

  1. ^ Havnebaner: Skagen
  2. ^ Åbne strækninger for godstrafik, gyldighedsperiode 2014
  3. ^ Åbne strækninger for godstrafik, gyldighedsperiode 2015
  4. ^ Åbne strækninger for godstrafik, gyldighedsperiode 2016