Diskussion:Tina Dickow

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Tina Dickow har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 49, 2016.

Huskeliste for Tina Dickow: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Artiklen er meget ujævnt kildebelagt. Der er pænt mange kilder i indledningen, mens der specielt i de første par afsnit om karrieren ingen kilder er. Det er muligvis ikke så stor en opgave jf. en kommentar på diskussionssiden. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. okt 2016, 11:09 (CEST)
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Bør der ikke også være en kort omtale af skuespillerkarrieren, evt. blot som et link til IMDB?

Eller skal man lade som om, at hun aldrig har været skuespiller? Det ville da være historieforfalskning?

Tina Dickow på IMDB

Det forekommer mig at være en temmelig detaljeret artikel til en så - errm - spinkel karriere. Enten resultatet af dyb forskning af en fan, eller måske fra personen selv?? --Jørgen 25. jul 2005 kl. 05:43 (CEST)
Jamen, jeg er da glad for at du kan lide det jeg laver :)
Jeg er kun en fan, men så dyb var forskningen nu heller ikke ... Størstedelen af oplysningerne er hentet fra de to ROSA-artikler linket nederst.
Med hensyn til hendes skuespil-"karriere", så kan denne side måske hjælpe?
--Chran 25. jul 2005 kl. 17:44 (CEST)

Kronologisk afsnitsopdeling?[rediger kildetekst]

Var det en overvejelse værd at prøve at strukturere artiklen på en måde så de forskellige afsnit afspejler den kronologiske udvikling i Tina Dickows karriere? (Skrev Andersens (diskussion • bidrag) 18. jan 2010, 16:58. Husk at signere dine indlæg.)

Ja, det synes jeg da kunne være en god ide. Det virker udmærket de fleste andre steder. Du skal ikke holde dig tilbage for min skyld i hvert fald! --Arne (Amjaabc) 18. jan 2010, 18:46 (CET)