Diskussion:Utilitarisme

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ved at læse den engelske version af dette emne ligner det at den danske versions fortolkning af dette princip ikke er helt korrekt, er jeg den eneste med det indtryk?

Den danske artikel er væsentlig kortere end den engelske, så den kan nok ikke være nær så grundig. Hvilke konkrete punkter ønsker du at kritisere? --Palnatoke 26. jan 2006 kl. 23:09 (CET)
Der er ingenting direkte forkert i artiklen, som den er nu, men den er selvfølgelig alt for kort og derfor ikke præciseret. --Anjoe (Anders) 27. jan 2006 kl. 12:08 (CET)
Brugen af ordet "velfærd" virker højst besynderligt og en anelse politisk ladet. På den engelske side står der "providing happiness or pleasure as summed among all sentient beings". Claus 11. Feb 2010