Diskussion:Villa Rica

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mexico Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mexico, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Mexico-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Byen Villa Rica nævnes i den spanske Wikipedia artikel omkring Quiahuiztlán. I artiklen kan man også læse hvorfor byen er af enorm historisk betydning. (Skrev Bleby (diskussion • bidrag) 20. juli 2011. Husk at signere dine indlæg.)

Sammenskrivningsforslag: Villa Rica skrives ind i Veracruz (by)

Jeg foreslår at landsbyen Villa Rica (artikel oprettet af Bruger:Bleby) skrives ind i artiklen om delstatens hovedstad Veracruz (by) (artikel oprettet af Bruger:Kaare). Det er også sådan det er gjort på engelsk wiki. --Kjeldjoh (diskussion) 5. jan 2018, 11:17 (CET)

  • Sammenskriv ikke - Det forstår jeg ikke rigtig - ifølge artiklen ligger Villa Rica 70 km fra Vera Cruz. Det antyder ikke ligefrem, at den bør skrives derind. Jeg kan godt se, at en Villa Rica er nævnt i den engelske artikel om Vera Cruz, men mon det er den samme - det er jeg ikke overbevist om. Jeg har med lidt besvær støvet det relevante element op på Wikidata, så jeg har koblet den til vores artikel. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. jan 2018, 11:30 (CET)
Konklusion:
Der har ikke været støtte til forslaget, så artiklen om landsbyen beholdes. --Kjeldjoh (diskussion) 2. jan 2019, 08:30 (CET)