Efecte

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Efecte er en finsk softwareleverandør grundlagt i 1998. Virksomheden beskæftiger omkring 40 personer fordelt på fire lande: Finland, Danmark, Sverige, og Norge. Hovedkvarteret ligger i Espoo, Finland, og CEO er Sakari Suhonen. I 2011 havde Efecte en omsætning på 5,3 millioner euro.

Efectes softwareløsning er udviklet til at administrere it-driften. I Norden er Efecte førende inden for ERP for IT (eller IT Asset Management og IT Service Management). ERP for IT er et registreret varemærke og ejes af Efecte Corp. i Europa. Efectes softwareløsning bruges i Norden bl.a. af Roskilde Kommune, Svendborg Kommune, Helsingør Kommune, FIH Erhvervsbank, DTU, Nomeco, Adecco, Blue1, SSAB, BW Gas, Konecranes, Patria, Tamro, såvel som en del finske byer og kommuner (Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere) [1].

Efectes bestyrelse består af fire medlemmer. Formanden er Pertti Ervi. De øvrige medlemmer er Kari J. Mäkelä, Ismo Platan og Mikko Saari.

På Technology Fast 50-ranglisten, som publiceres af Deloitte & Touche, var Efecte blandt de hurtigst voksende finske teknologivirksomheder i 2005 (i top 10), 2006, 2007 og 2008 [2][3][4][5]. I 2005 var Efecte desuden den 216. hurtigst voksende teknologivirksomhed i EMEA [6]. I 2008 fik Efecte en niendeplads i Best Workplaces in Finland-undersøgelse, som udføres af Great Place to Work Institute [7].

Eksterne kilder/henvisninger[redigér | redigér wikikode]