Fanboys

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Fanboys er en amerikansk komediefilm instrueret af Kyle Newman med Sam Huntington, Chris Marquette, Dan Fogler, Jay Baruchel, og Kristen Bell i hovedrollerne. Den havde premiere i USA 6. februar 2009 og i Danmark 7. maj 2009.

Handling[redigér | redigér wikikode]

Året er 1998. De fire kammerater Eric, Linus, Hutch og Windows er hardcore Star Wars-fans, og de vænter i spænding på premieren på den første nye Star Wars film i over 15 år, Star Wars Episode I: Den usynlige fjende. Men da det viser sig, at Linus er dødeligt syg af kræft og sandsynligvis ikke lever længe nok til at opleve premieren, beslutter drengene sig for at fremskynde begivenhederne. Med Hutch gamle varevogn, rejser de tværs over USA for at bryde ind på George Lucas' Skywalker Ranch og stjæle en tidlig kopi af filmen.

Missionen viser sig ikke at være så ligetil, men indeholder en masse udfordringer i form af tiltrækkende og problemfyldte unge kvinder, underlige eksistenser samt nørdede, og arrige fans af Star Trek-film (Trekkies).

Medvirkende[redigér | redigér wikikode]

Der er utalige cameos relateret til Star Wars og andre science-fiction/kult-hit film, med blandt andre Carrie Fisher, Billy Dee Williams, Seth Rogen, Jason Mewes, Kevin Smith, Ray Park, og William Shatner.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Amerikansk Stub
Denne artikel om amerikansk film er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Film